Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Let op: dit product kan niet meer worden aangevraagd. Delta Lloyd is op 1 januari 2018 gestopt met het aanbieden ervan.

Bankspaarproducten van Delta Lloyd zijn overgegaan naar Nationale-Nederlanden. Bekijk hier banksparen bij NN of ons volledige overzicht van banksparen.

Onderstaande informatie is wellicht alleen nog interessant voor wie dit product al bezit.

--

Delta Lloyd heeft een pensioenrekening met enkele interessante plussen. Het belangrijkste voordeel is dat u sparen en beleggen kunt combineren.

Sparen is mogelijk tegen een variabele rente. Maar u kunt ook geld plaatsen in diverse spaardeposito's met een relatief hoge rente. Let wel: het gaat hier om banksparen, dus uw geld staat in beide gevallen op een geblokkeerde rekening.

Daarnaast kunt u via dezelfde rekening beleggen in enkele goedkope indexfondsen. Het is ook mogelijk om een combinatie van sparen en beleggen te kiezen.

Als u gaat beleggen, is het wel raadzaam eerst goed te kijken naar de jaarlijkse beheerkosten van de fondsen. Deze zijn verwerkt in de koers van het fonds.

Online aanvragen moet via adviseur

Dit product kan online worden aangevraagd, maar alleen door een financieel adviseur. Hij zal hiervoor kosten aanrekenen. Vraag naar zijn tarieven.

Wat kost het?

  • Kosten van financieel adviseur voor het openen van de rekening
  • Servicekosten bij beleggen: 0,55% jaarlijks

Bijzondere voordelen

  • Sparen én beleggen mogelijk
  • Goedkope indexfondsen
  • Belastingvoordeel bij pensioentekort

Belangrijkste kenmerken


Rente0,45 %
Beheerkosten0,00 %
Minimale inleg€ 1,-
DepositogarantieNederlandse
Maximale garantie€ 100.000,-
Afsluitkosten-

» Bezoek website


> Open nu een Delta Lloyd Lijfrente Groeirekening