Zelf beleggen buiten de grote banken om begon jaren geleden bij Binck. Nu is deze beleggersbank met 210.000 gebruikers de marktleider in online beleggen.

Bij Binck heb je online toegang tot Euronext en als je dat wilt ook tot de belangrijkste andere beurzen in Europa en Noord-Amerika.

Als nieuwe klant krijg je de keuze uit 3 formules: Binck Green, Blue en Black.

Kies Green als je slechts 1 of 2 keer per maand een order wilt plaatsen. Wil je toegang tot het professionele platform van Binck, kies dan voor Blue. Voor wie dagelijks handelt is er Black.

De transactiekosten worden lager naarmate je een hoger pakket kiest en meer handelt. In de tabel staan de kosten voor Binck Green vermeld.

Waarin kun je beleggen?

Bij Binck beleg je met alle bekende instrumenten, van aandelen, obligaties en indexfondsen tot opties en futures voor gevorderden.

Welkomstactie

Wie nu bij Binck een informatiepakket aanvraagt en een rekening opent, ontvangt €500 transactietegoed. Ook hoef je de eerste drie maanden geen servicefee (vaste vergoeding) te betalen. De actie geldt tot en met 29 februari 2020. 

Bijzondere voordelen

  • Voor elk type belegger
  • Erg gebruiksvriendelijke website
  • Bekende en stevige beleggersbank

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Beheerkosten0,01 % + € 3 per maand (Binck Green)
Order € 1.000€ 8,-
Order € 5.000€ 8,50
Minimale inleg€ 1,-

> Beleggingsrekening bij Binck openen!


Wat moet ik verder weten?

Zoals de naam van dit product al aangeeft, beleg je zelfstandig. Dat betekent dat Binck jou geen advies over beleggingskeuzes geeft.

Je krijgt wel hulp van de klantenservice als je vragen hebt over het beleggingsplatform. De klantenservice van Binck is uitstekend en zes dagen per week bereikbaar.