bankenvergelijking.nl
HomeBeleggen Binck Bank

 Binck Basic   aanvragen

binckbank

BinckBank heeft het internet als uitgangspunt. De kosten zijn daardoor zeer laag en aanvragen en beheren van een rekening is kinderlijk eenvoudig.

Met Binck Basic bent u bijna altijd goedkoper uit dan bij uw huisbank. Daarnaast hebt u veel meer mogelijkheden om te beleggen.

U kunt bijvoorbeeld in verschillende landen beleggen. Goedkope trackers vormen een interessant alternatief voor de traditionele beleggingsfondsen. Zo hebt u met een AEX-tracker een belegging in alle AEX-fondsen tegen zeer lage tarieven.

Heel actieve beleggers kunnen eventueel kiezen voor de variant Binck Active (zie aanvraagscherm). Hierbij betaalt u wel een jaarlijkse servicevergoeding van 0,2%, maar de transactiekosten zijn dan nog lager. Bent u een beginnend belegger of belegt u slechts af en toe, dan is Binck Basic vermoedelijk goedkoper.

Welkomstpakket

Bij een nieuwe beleggingsrekening ontvangt u tijdelijk een welkomstpakket met daarin €200 transactietegoed, een training en een boek over beleggen (totale waarde €500). Deze aanbieding geldt van 5 februari t/m 31 maart 2018.

Waarin kunt u beleggen?

  • Trackers: eenvoudig gespreid beleggen in de AEX of in andere landen, maar ook in bijvoorbeeld edelmetalen en obligaties.
  • Aandelen: handel zonder extra kosten in diverse landen in aandelen, met realtime koersinformatie (vanaf €10 per order)
  • Opties en futures: tegen relatief lage kosten

Bijzondere voordelen

  • Eenvoudig en gemakkelijk voor iedereen 
  • Gebruiksvriendelijke broker
  • Voordelig beleggen in indexfondsen (trackers) (*)
  • Scherpe tarieven voor aandelen, opties en futures

(*) Alleen voor ETF's en beleggingsfondsen betaalt u 0,15% beheerkosten.

> Vraag nu het gratis informatiepakket aan!

Belangrijkste kenmerken
Beheerkosten0,00 %
Order € 1.000€ 10,-
Order € 5.000€ 11,50
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

SNS Betalen
€50 voor overstappers
Alex Zelf Beleggen
Ontvang €200 transactietegoed
Knab Plus
90 dagen gratis & 50 euro cadeau