bankenvergelijking.nl
HomeBeleggen Binck Bank

 Binck Zelf Beleggen   aanvragen

Binck Zelf Beleggen

Zelf beleggen buiten de grote banken om begon jaren geleden bij Binck. Nu is deze beleggersbank met 210.000 gebruikers de marktleider in online beleggen.

Bij Binck hebt u online toegang tot Euronext en als u dat wilt ook tot de belangrijkste andere beurzen in Europa en Noord-Amerika.

Als nieuwe klant krijgt u de keuze uit 3 formules: Binck Green, Blue en Black.

Kies Green als u slechts 1 of 2 keer per maand een order wilt plaatsen. Wilt u toegang tot het professionele platform van Binck, kies dan voor Blue. Voor wie dagelijks handelt is er Black.

De transactiekosten worden lager naarmate u een hoger pakket kiest en meer handelt. In de tabel staan de kosten voor Binck Green vermeld.

Waarin kunt u beleggen?

Bij Binck belegt u met alle bekende instrumenten, van aandelen, obligaties en indexfondsen tot opties en futures voor gevorderden.

Welkomstactie

Wie nu bij Binck een informatiepakket aanvraagt en een rekening opent, ontvangt €200 transactietegoed. Ook hoeft de eerste 3 maanden geen servicefee te worden betaald.

Deze actie duurt tot en met 1 juli 2018.

Bijzondere voordelen

  • Voor elk type belegger
  • Erg gebruiksvriendelijke website
  • Bekende en stevige beleggersbank

> Beleggingsrekening bij Binck openen!

Wat moet ik verder weten?

Zoals de naam van dit product al aangeeft, belegt u zelfstandig. Dat betekent dat Binck u geen advies over beleggingskeuzes geeft.

U krijgt wel hulp van de klantenservice als u vragen hebt over het beleggingsplatform. De klantenservice van Binck is uitstekend en zes dagen per week bereikbaar.

Belangrijkste kenmerken
Beheerkosten0,01 % + € 3 per maand (Binck Green)
Order € 1.000€ 8,-
Order € 5.000€ 8,50
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Alex Zelf Beleggen
Ontvang €200 transactietegoed
Knab Plus
90 dagen gratis & 50 euro cadeau