bankenvergelijking.nl
HomeBeleggenFondsbeleggen Robeco Plus

 Robeco Plus   aanvragen

Robeco Plus

Robeco Plus is een aantrekkelijke manier van beleggen voor wie graag wat te kiezen heeft. Je stelt zelf een portefeuille samen uit het aanbod van Robeco of kiest een voorbeeldportefeuille.

Met de fondsselector vergelijk je in totaal 80 beleggingsfondsen. Je kunt filteren op het soort fonds (aandelen, obligaties of beide), het werelddeel en op risico en rendement.

Waarin kun je beleggen?

Je kunt kiezen voor de beleggingsfondsen die jou het meest aanspreken. Of voor een selectie van Robeco, bijvoorbeeld de Top 5 best presterende fondsen, duurzame fondsen of dividend uitkerende fondsen.

Per fonds vind je informatie over de samenstelling, het risico, het historisch rendement en de kosten.

Robeco helpt je met extra informatie over elektrisch autorijden, fintechs en voedingstechnologie en over fondsen die speciaal op deze sectoren zijn gericht.

Als je jouw beleggingskeuzes liever overlaat aan de experts, kun ook inleggen in een voorbeeldportefeuille. Daarbij hoef je alleen maar te kiezen tussen defensief, neutraal en offensief.

Als je de fondsen hebt geselecteerd, open je online een beleggingsrekening. Geld dat je hierop stort, verdeel je over de fondsen. Vervolgens kun je de ontwikkeling van de fondsen volgen in een app.

Wat kost het?

Voor iedere aankoop betaal je 0,20 procent transactiekosten. Tenzij je iedere maand voor een vast bedrag in een fonds inlegt. Dan betaal je geen transactiekosten.

Voor het beheer betaal je dienstverleningskosten die afhangen van het belegd vermogen. Voor een vermogen tot 25.000 euro betaal je 0,36 procent, daarboven minder.

Ten slotte betaal je tussen de 0,30 en 1,46 procent fondskosten per jaar.

Tijdelijke actie

Als je beleggingen overdraagt naar Robeco, vergoedt Robeco de kosten tot een maximum van 0,5 procent van de verkoopwaarde. De maximumvergoeding is 500 euro per klant. Je moet minimaal 10.000 storten.

Tijdelijk ontvangen nieuwe klanten ook 25 euro startgeld bij een inleg van minimaal 50 euro.

Bijzondere voordelen

  • Zelf kiezen voor je favoriete fondsen
  • Ook duurzame fondsen
  • Heldere informatie per fonds
  • Goede (online) klantenservice
  • Geen aankoopkosten bij maandelijks inleggen

> Begin hier met beleggen bij Robeco Plus!

Belangrijkste kenmerken
Beheerkosten0,36 % (+ fondskosten 0,36 - 1,46 %)
Order € 1.000€ 2,-
Order € 5.000€ 10,-
Minimale inleg€ 1,-
» Bezoek website