bankenvergelijking.nl
HomeBeleggen Idealing Beleggen

 iDealing beleggen   aanvragen

iDealing.com beleggen

Bij de Britse internetbank iDealing kunt u gratis online beleggen op de beurs. Dat betekent dat u géén transactiekosten betaalt zoals bij andere effectenmakelaars (brokers).

Het gratis handelen geldt voor de drie Euronextbeurzen in Amsterdam, Brussel en Parijs. Bij iDealing kunt u ook beleggen op de London Stock Exchange, maar dan zijn er wel orderkosten van toepassing. Beleggingsfondsen biedt iDealing niet.

Wilt u aan de slag, dan opent u eerst een beleggingsrekening. iDealing vraagt daar wel een eenmalige vergoeding van 50 euro voor, plus een minimuminleg van 1.250 euro.

Vervolgens ontvangt u een wachtwoord voor de handelswebsite, het iDealer Dashboard. Dit platform werkt via de browser, u kunt gewoon inloggen.

Vrees voor addertjes is niet nodig. iDealing is een prijsvechtende beleggingsbank die u zelfstandig aan het werk laat en alleen vergoedingen vraagt voor de effectenrekening, voor realtimekoersen en een beperkt aantal verrichtingen.

Deze bank is vooral interessant voor de actieve belegger die veel handelt op de beurs en minimale kosten wil. Er is telefonische hulp indien nodig.

Waarin kunt u beleggen?

  • Aandelen, obligaties, indextrackers en opties
  • CFD's, valuta, futures

Bijzondere voordelen

  • Kosteloos handelen op 3 Euronextbeurzen
  • Beleggen via de browser, app of telefoon
  • Realtimekoersen mogelijk (1 euro per maand)

> Ga naar iDealing om een rekening te openen!

Belangrijkste kenmerken
Beheerkosten0,00 %
Order € 1.000€ 0,-
Order € 5.000€ 0,-
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Binck Basic
Welkomstpakket t.w.v. €500
Alex Zelf Beleggen
Ontvang €200 transactietegoed