José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Robeco Kids

aanvragen


Robeco Kids


Dit product is tijdelijk niet verkrijgbaar. Maak een andere keuze.

------------------------------------------------------------------------------------

Met Robeco Kids kun je beleggen op naam van je zoon of dochter. Zo heeft hij of zij op de achttiende verjaardag misschien wel een leuk kapitaaltje.

Bij een lage spaarrente is beleggen een aantrekkelijk alternatief. Zeker als je het geld pas over lange tijd nodig hebt. Als je begint met beleggen wanneer het kind nog jong is, heb je ruim de tijd om het vermogen op te bouwen.

Waarin kun je beleggen?

Robeco biedt vier beleggingsfondsen aan waarin je kunt laten beleggen voor je kind. Dat zijn Robeco One Defensief, Neutraal, Offensief en Duurzaam. De fondsen hebben een uiteenlopend risico en verschillende verwachte rendementen.

Hoe werkt het?

Kies een beleggingsfonds en open een beleggingsrekening op naam van het kind. Het geld dat je overmaakt naar deze rekening wordt belegd in het betreffende fonds. Je kunt ook in verschillende fondsen beleggen.

In het begin moet je minimaal 50 euro inleggen. Daarna kun je zo veel en zo vaak inleggen als je wilt zonder extra kosten. Ook geld opnemen is gratis.

Ook grootouders die willen beleggen voor hun kind kunnen inleggen op de rekening. De ouders moeten de rekening openen.

Wat kost het?

Neutraal beleggen kost maximaal 1,26 procent van het belegde vermogen per jaar. Dit bedrag bestaat uit 0,56 procent dienstverleningskosten en 0,70 procent fondskosten.

Bij defensief beleggen komt het totaal op 1,16 procent en bij duurzaam beleggen op 1,32 procent. Als je meer dan 100.000 euro belegt, betaal je over het meerdere 0,16 procent minder.

Bijzondere aspecten

  • Begin met elk bedrag vanaf 50 euro
  • Open de rekening online
  • Beheer je beleggingen in de app
  • Keuze uit vier verschillende fondsen, ook duurzaam

Door Redactie Bankenvergelijking

> Begin met beleggen bij Robeco Kids

Belangrijkste kenmerken


Beheerkosten0,56 % (neutraal beleggen, exclusief fondskosten)
Order € 1.000€ 0,-
Order € 5.000€ 0,-
Minimale inleg€ 50,-

» Bezoek website


> Begin met beleggen bij Robeco Kids