bankenvergelijking.nl
HomeBeleggen Robeco One

 Robeco One   aanvragen

Robeco One fondsbeleggen

Met Robeco One laat je voor je beleggen. Je hoeft alleen een keuze te maken uit 4 beleggingsstijlen en aan te geven wat je wilt inleggen, verder niets.

Inleggen kan vanaf 50 euro maandelijks, maar eenmalig een bedrag storten is ook mogelijk. Robeco belegt hiermee in eigen fondsen.

Een voordeel is dat je nergens aan vastzit. Stoppen of de inleg aanpassen is altijd mogelijk.

Voor nieuwe beleggers heeft Robeco daarnaast meestal een welkomstaanbod, bijvoorbeeld een cadeaubon of startgeld. Beleg je al bij een andere aanbieder, dan kun je een overstapvergoeding krijgen.

Robeco One kan interessant zijn voor wie geen tijd of zin heeft om te beleggen, maar wel een hoger rendement zoekt dan op de spaarrekening. De keuzemogelijkheden zijn wel beperkt.

Waarin kun je beleggen?

Kies alleen een van de 4 profielen Defensief, Neutraal, Offensief en Duurzaam. Zelf fondsen selecteren is niet mogelijk.

Wat kost het?

Robeco vraagt een vergoeding van maximaal 1,37% over je belegde vermogen (bij offensief beleggen). Hier zitten alle fondskosten al in verwerkt. Transactiekosten zijn er niet.

De totale kosten kunnen ook lager uitvallen. Deze zijn maximaal 1,29% bij neutraal en 1,21% bij defensief beleggen. De rekening openen is gratis.

Bijzondere voordelen

  • Simpel en toegankelijk
  • Rekening makkelijk online te openen
  • Duidelijkheid over kosten

> Meteen aanvragen bij Robeco!

Belangrijkste kenmerken
Beheerkosten1,29 % (neutraal; max. 1,37 %)
Order € 1.000€ 0,-
Order € 5.000€ 0,-
Minimale inleg€ 50,- per maand
» Bezoek website