Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Je kunt op dit moment geen rekening openen bij Tradersonly. De broker verwijst je door naar zijn nieuwe eigenaar Lynx (review).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tradersonly is speciaal opgericht voor de heel actieve beleggers, de zogenaamde traders.

Tradersonly biedt het uitgebreide Amerikaanse handelsplatform van Interactive Brokers. Dat is een van de allergrootste en beste platformen wereldwijd. Je krijgt toegang tot meer dan 100 beurzen op verschillende continenten.

Waarin kun je beleggen?

Je kunt aan de slag met alle bekende instrumenten. Bijzonder is het beleggen in opties op Amerikaanse aandelen. Bij andere brokers is dit veel beperkter en meestal flink duurder.

Daarnaast heb je veel extra mogelijkheden, zoals voordelig effectenkrediet en een marginrekening. De uitvoering van orders gaat razendsnel.

Een beperking is de hoge drempel om alle mogelijkheden onder de knie te krijgen. Maar als je een echte trader bent en op zoek wilt gaan naar de scherpste prijs, dan is Tradersonly zeker een interessante keuze.

Wat kost het?

Deze broker rekent alleen kosten voor transacties, verder niets. Je belegd vermogen is tot 500.000 dollar gedekt door een Amerikaanse toezichthouder. Ook AFM en DNB kijken mee.

Actie Amerikaanse beurs

De eerste 500 dollar die je betaalt aan transactiekosten voor handel op de Amerikaanse beurs, krijg je weer terug. Deze actie geldt de eerste drie maanden na de opening van de beleggingsrekening.

Bijzondere aspecten

  • Speciaal voor gevorderde beleggers
  • Toegang tot meer dan 100 beurzen wereldwijd
  • Zeer goedkoop beleggen

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Beheerkosten0,00 %
Order € 1.000€ 6,-
Order € 5.000€ 6,-
Minimale inleg€ 5.000,-

» Bezoek website


> Vraag hier de gratis Tradersonly infomap aan