bankenvergelijking.nl
homeCreditcardPrepaid Money2go Prepaid MasterCard

 Money2go Prepaid Mastercard   aanvragen

Money2Go Mastercard

Dit is een prepaid Mastercard die handig kan zijn voor wie geen echte creditcard kan krijgen en zeer regelmatig iets koopt op internet.

Je hoeft geen inkomen op te geven als je deze kaart gaat aanvragen. Een ander belangrijk voordeel is dat je hem binnen enkele dagen in huis hebt. Reken op 2 of 3 dagen na je aanvraag.

Je betaalt voor de Money2go Mastercard geen jaarlijks bedrag, zoals bij veel andere prepaidcards. In plaats daarvan kost hij je eenmalig 9,95 euro.

Opwaarderen

Je stort geld op de kaart via iDeal. Hier zit wel een maximum aan: naar de kaart mag je elk jaar maximaal 2.500 euro overschrijven. Opladen kost ook iedere keer 2% van het bedrag dat je overboekt.

De eerste storting is echter kosteloos. Misschien is het daarom slim om er meteen een hoger bedrag op te zetten, als je toch al weet dat je dit gaat spenderen.

Deze kaart kun je beter niet kiezen als je hem weinig of niet zult gebruiken. De uitgever rekent al na 3 maanden extra kosten aan.

Daar staat dan weer tegenover dat je profiteert van verschillende aanbiedingen van Mastercard. Die kun je binnen je account bekijken.

Bijzondere voordelen

  • Verkrijgbaar voor iedereen boven 18
  • Geen inkomenscheck
  • Geen jaarlijkse kosten
  • Prima bruikbaar voor internet
  • Binnen een paar dagen in huis

> Vraag de Money2go Prepaid Mastercard hier aan!

Belangrijkste kenmerken
Kaartkosten per jaar€ 0,-
KaartuitgeverNovum Bank
Aanschafkosten€ 9,95
Oplaadkosten2,00 %
Kosten bij niet gebruiken€ 2,50 p.m. na 3 mnd
Kosten geld opnemen€ 3,50
Wisselkoersopslag2,50 %
» Bezoek website