Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Let op: deze creditcard is helaas niet meer verkrijgbaar. Zoek een andere creditcard.

--------------------------

Luchtreizigers profiteren met de Miles & More Visa Blue Card van de extra dekkingen bij reisongemakken, zoals bagagevertraging, vluchtvertraging of het missen van een overstap. Je kunt bedragen claimen tot 200 of 250 euro.

Deze creditcard is vooral gunstig voor deelnemers aan het spaarprogramma van Lufthansa: Miles & More. Hiermee spaar je bij airlines, hotels en autoverhuurbedrijven voor korting op tickets, overnachtingen, autohuur en andere voordelen. Ook bestedingen met de creditcard leveren miles op, onder voorwaarde dat je ook een spaarkaart kunt tonen.

De uitgaven die je met deze creditcard doet, moet je maandelijks in zijn geheel betalen. Gespreid betalen is niet mogelijk. Je betaalt ook geen rente.

Eerste halfjaar gratis

Bestel je de Miles & More Visa Blue Card nu, dan heb je hem het eerste halfjaar gratis. Daarnaast krijg je 2.500 miles cadeau zodra je de creditcard hebt geactiveerd.

Speciale voordelen

  • Aantrekkelijk in combinatie met sparen bij Miles & More
  • Dekking van reisongemakken op vliegtrips
  • Aankoopverzekering tot 180 dagen
  • Keuze uit 4 bestedingslimieten
  • Handige app voor saldo checken en betalen

Belangrijkste kenmerken


Kaartkosten per jaar€ 48,-
KaartuitgeverQander Consumer Finance
Extra creditcard€ 12,-
Bestedingslimiet€ 2.500,-
Kosten geld opnemen€ 4,50
Wisselkoersopslag1,80 %
Leenrente-
Spaarrente0,00 %

» Bezoek website


> Vraag de Miles & More Visa Blue Card hier aan!