Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Nationale-Nederlanden biedt geen doorlopend krediet meer aan. Je vindt vergelijkbare producten op deze pagina op Bankenvergelijking.nl.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van alle kredietverleners heeft Nationale-Nederlanden een van de goedkoopste leenrentes. Vooral bij de hogere kredieten vanaf €25.000.

Met een doorlopend krediet kun je flexibel geld lenen binnen een afgesproken limiet, op momenten dat je het nodig hebt. Zo ook bij Nationale-Nederlanden.

Neem je geld op, dan betaal je deze lening terug met een vast maandbedrag dat bestaat uit aflossing en een variabele rente.

Dit maandbedrag is een percentage dat je zelf kiest, van 1 tot 2,5% van je kredietlimiet. Het rentedeel is echter alleen over het openstaande saldo. De rente is wel variabel, dus kan altijd hoger of lager worden.

Extra aflossen is toegestaan en levert nooit een boete op. Heb je geen openstaand saldo meer, dan heb je ook geen kosten.

Aanvragen van dit doorlopend krediet gaat online. 

Bijzondere aspecten

  • Zeer lage leenrente bij hogere kredieten (vanaf €25.000)
  • Simpel online aan te vragen, offerte binnen 1 werkdag
  • Kosteloos extra aflossen
  • Maandbedrag aanpassen is mogelijk
  • Oversluiten van andere leningen is gratis

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Rente-
Minimale lening-
Maximale lening-

» Bezoek website


> Vraag het doorlopend krediet van NN hier aan


Rekenvoorbeeld: €25.000 lenen bij NN

Wanneer je €25.000 leent, betaal je een maandbedrag van €500 dat bestaat uit rente en aflossing. Bij een gelijkblijvende rente van 4,8% los je het geleende bedrag af in 56 maanden.

De totale betaling is dan €27.876. Maar let op: de rente is variabel, dus het totaalbedrag kan hoger of lager uitpakken.

Welke voorwaarden zijn er?

Je bent tussen 25 en 59 jaar, woont in Nederland en hebt een vast of tijdelijk dienstverband.

Wat moet ik verder nog weten?

Je vraagt de lening niet rechtstreeks bij Nationale Nederlanden aan, maar bij A-Krediet.

De lening bevat geen overlijdensrisicodekking. Je kunt deze wel apart afsluiten, zodat een bij je overlijden nog openstaande schuld niet overgaat op je nabestaanden.