José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Met de iZettle Go-app en een kaartlezer kun je praktisch alle mobiele betalingen accepteren, ook contactloos. Elke betaling staat binnen twee tot drie werkdagen op je bankrekening.

Als je de gratis iZettle Go-app hebt geïnstalleerd, kun je in de app je cardreader bestellen. De cardreader moet je via bluetooth koppelen aan je smartphone of tablet. Vervolgens kun je de eerste betalingen accepteren.

Extra functies

Je kunt in de app een bedrag invullen dat de klant moet betalen, maar je kunt ook al je producten en de bijbehorende verkoopprijzen in de app zetten. Het is zelfs mogelijk om een bon te printen of te mailen naar de klant.

Verder kun je de app koppelen aan je boekhouding, je laten waarschuwen als de voorraad opraakt en retourpinnen als de klant het product terugbrengt.

Wat kost het?

Na de eenmalige aanschaf van de iZettle Reader 2 betaal je alleen kosten per transactie. Die zijn voor alle betaalmiddelen hetzelfde: 1,95%. De transactiekosten worden ingehouden van de betalingen. 

Actie: kaartlezer tijdelijk goedkoper

De cardreader kost tijdelijk 15 euro exclusief btw. Deze aanbieding geldt tot en met 31 maart 2021.

Bijzondere aspecten

  • Batterijduur van 8 uur
  • Maak accounts voor personeel
  • Bonprinter en oplaadstation los verkrijgbaar
  • Voor alle kaarten geldt hetzelfde tarief
  • Bankonafhankelijk

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Maandelijkse kosten€ 0,-
Kosten transactie1,95 %
Kosten kaartlezer€ 79,-

» Bezoek website


> Vraag iZettle hier aan


Andere producten van iZettle

Speciaal voor de horeca is de kassasysteem-app iZettle Pro ontwikkeld. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook tafels beheren en werkuren van het personeel inzien.

Geaccepteerde kaarten

Mastercard, Visa, Maestro, American Express, V Pay, Visa Electron, JCB, Diners Club, China Union Pay, Discover