José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

MijnPin biedt volwaardige betaalterminals die door middel van wifi en met een simkaart verbinding maken met internet. Een smartphone of tablet is dus niet nodig.

Met een MijnPin-betaalterminal kun je klanten met alle veelvoorkomende betaalpassen laten betalen.

Je kunt de terminal online bestellen of aanschaffen in de winkel in Amsterdam. Na ontvangst kun je de terminal zelf activeren.

Extra functies

De terminal van MijnPin is ook te gebruiken in het buitenland. Je kunt een terminal instellen voor het accepteren voor één van de dertien ondersteunde vreemde valuta’s.

Wat kost het?

De goedkoopste betaalautomaat kost 99 euro, inclusief simkaart met onbeperkte data in Europa. Dit is de prijs na aftrek van 29% korting. De normale prijs is 139 euro, exclusief btw.

Voor het afrekenen van pintransacties kun je kiezen tussen een vast en een variabel tarief.

Kies je voor variabel, dan kosten de meest voorkomende transacties in Nederland 1,8%. Dat geldt voor pinnen met Maestro en V Pay en de creditcards van Mastercard en Visa. American Express is met 3,0% duurder.

Kies je voor vaste kosten, dan betaal je voor Maestro 25 cent per transactie, bij meer dan 150 betalingen per maand 17 cent en bij meer dan 500 betalingen 13 cent per transactie. Betalingen met Nederlandse V Pay-kaarten kosten altijd 25 cent. Mastercard en Visa kosten in dit model 2,5% per transactie.

Ten slotte betaal je 3 euro per keer dat je geld laat overmaken van het MijnPin-account naar je bankrekening.

Bijzondere aspecten

  • Geen smartphone of tablet nodig
  • Gratis simkaart met onbeperkte data in heel Europa
  • Gratis businessdebitcard
  • Contactloos betalen is mogelijk
  • Ook retourpinnen is mogelijk

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Maandelijkse kosten€ 0,-
Kosten transactie€ 0,13 - € 0,25
Kosten kaartlezer€ 139,-

» Bezoek website


> Kom meer te weten over MijnPin


Andere producten van MijnPin

Speciaal voor afzonderlijke branches heeft MijnPin extra apparatuur, zoals een boardcomputer voor taxibedrijven. Voor de horeca is een fooifunctie beschikbaar. MijnPin maakt gebruik van dezelfde terminals als MyPOS.

Geaccepteerde kaarten

Maestro, V Pay, Visa, Mastercard, American Express, Union Pay, JCB, Bancontact.