José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Laat klanten betalen zoals ze willen met dit mobiele betaalsysteem. Dat kan contactloos, met pincode of met creditcard, zelfs in verschillende valuta. Het geld staat onmiddellijk op je elektronische rekening bij MyPOS.

Het mobiele betaalsysteem bestaat uit een betaalterminal en een elektronische geldrekening met een eigen IBAN. Hierop kun je betalingen ontvangen via de terminal, maar ook via iDeal of een gewone bankoverschrijving. Geld opnemen van het account kan met de meegeleverde Visa-debitkaart.

Je kunt met dit systeem verschillende valuta ontvangen, aanhouden en opnemen. De rekening heeft een primaire muntsoort, bijvoorbeeld het Britse pond. Voor andere valuta’s kun je subaccounts aanmaken, elk met een eigen IBAN. Ook kun je aan iedere valuta een aparte Visa-kaart koppelen (maximaal 10).

Extra functies

De betaalterminal is overal in Nederland en in Europa te gebruiken. Dankzij de meegeleverde simkaart heb je overal verbinding met internet, zonder extra kosten.

Het apparaat heeft een ingebouwde printer, waarmee je direct de kassabon kunt printen.

Een leuk extraatje is de mogelijkheid om cadeaukaarten te bestellen in je eigen huisstijl. Deze kun je voor 1 euro opladen met elk gewenst bedrag.

Wat kost het?

De betaalterminal myPOS Combo kost €249 (exclusief btw). Maandelijkse kosten zijn er niet. Verder betaal je kosten per transactie. Het tarief is onder andere afhankelijk van je regio en bedrijfsactiviteiten.  

Bijzondere aspecten

  • Geld staat direct op je rekening
  • IBAN in maximaal 50 valuta’s
  • Maximaal 10 gratis Visa-kaarten
  • Lange levensduur van de batterij

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Maandelijkse kosten€ 0,-
Kosten transactie1,75 % (indicatie)
Kosten kaartlezer€ 249,-

» Bezoek website


> Vraag myPOS Combo hier aan


Andere producten van myPOS

Auto-oplader, extra batterij, netstroomoplader, oplaadstation, siliconen hoes.

Geaccepteerde betaalmethoden

Visa, V Pay, Mastercard, Maestro, American Express, Union Pay, JCB, Bancontact, iDeal, Apple Pay, Google Pay, Pay.