José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Maak het je klanten makkelijk met een betaalautomaat die alle mogelijke betaalmethoden en zelfs verschillende valuta accepteert. Groot voordeel van dit systeem is dat het geld onmiddellijk beschikbaar is.

Aan de betaalautomaat is een elektronische geldrekening gekoppeld met een IBAN. Hiermee kun je dus ook andere betalingen ontvangen, bijvoorbeeld via een bankoverschrijving of iDeal.

Extra functies

Je kunt het geld opnemen met de Visa-kaart die je bij het apparaat geleverd krijgt. Voor verschillende medewerkers en muntsoorten kun je maximaal 10 kaarten aanvragen. Als je meer valuta wilt accepteren, maak je hiervoor maximaal 50 subaccounts aan met elk een eigen IBAN.

Een simkaart krijg je gratis meegeleverd, zodat je overal in Europa verbinding kunt maken met internet. Dat is nodig om betalingen te kunnen accepteren. Verbinden via wifi kan ook. Een bonprinter is bij dit apparaat niet mogelijk, de bon versturen via sms of e-mail wel.

Wat kost het?

De betaalterminal myPOS Go kost €29,99 (exclusief btw). Vaste maandelijkse kosten zijn er niet. De transactiekosten per betaling hangen onder meer samen met je regio en bedrijfstype. Voor het exacte tarief moet je een offerte aanvragen.

Bijzondere aspecten

  • Lage aanschafprijs
  • Geen abonnementskosten
  • Accepteer praktisch alle betaalmethoden
  • Betalingen mogelijk in vreemde valuta

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Maandelijkse kosten€ 0,-
Kosten transactie1,75 % (indicatie)
Kosten kaartlezer€ 29,99

» Bezoek website


> Vraag hier myPOS Go aan


Geaccepteerde betaalmethoden

Visa, V Pay, Mastercard, Maestro, American Express, Union Pay, JCB, Bancontact, iDeal, Apple Pay, Google Pay, Pay