bankenvergelijking.nl
HomeMobiele Betaalsystemen Mypos Smart N5

 myPOS Smart N5   aanvragen

myPOS Smart N5

Ontvang betalingen op alle mogelijke manieren met deze geavanceerde betaalterminal. Klanten kunnen pinnen, contactloos of met creditcard betalen in 50 verschillende valuta. Met de meegeleverde Visacard kun je onmiddellijk bij het geld.

Bij deze terminal hoort een elektronische geldrekening van dezelfde aanbieder. Deze rekening heeft een eigen IBAN, zodat je hierop ook andere soorten betalingen kunt ontvangen.

De rekening heeft een primaire valuta, bijvoorbeeld het Britse pond. Voor betalingen in euro’s en andere muntsoorten kun je subaccounts aanmaken met eigen IBAN-nummers. Als je wilt, kun je voor maximaal tien valuta een aparte Visacard krijgen.

Extra functies

De betaalterminal werkt met wifi, maar heeft ook een simkaart. Hiermee maak je zonder extra kosten overal in Europa verbinding met internet.

Net als een smartphone heeft het apparaat een aanraakscherm en twee camera’s. Het besturingssysteem is Android en je kunt verschillende apps gebruiken. Denk aan een app om cadeaukaarten voor klanten mee op te laden of om je bedrijfsvoering te verbeteren.

Dankzij de ingebouwde printer kun je iedere klant een kassabon meegeven met het bedrijfslogo.

Wat kost het?

De betaalterminal myPOS Smart N5 kost €349 (exclusief btw). De kosten per transactie hangen af van verschillende factoren, zoals geografische ligging en je branche. Na de aanvraag ontvang je hiervoor een offerte. Abonnementskosten zijn er niet.

Bijzondere voordelen

  • Handige apps voor je bedrijf
  • Betalingen zijn direct beschikbaar
  • Eigen IBAN voor iedere valuta
  • Bonprinter aan boord

> Vraag hier myPOS Smart N5 aan!

Geaccepteerde betaalmethoden

Visa, V Pay, Mastercard, Maestro, American Express, Union Pay, JCB, Bancontact, iDeal, Apple Pay, Google Pay, Pay

Belangrijkste kenmerken
Maandelijkse kosten€ 0,-
Kosten transactie1,75 % (indicatie)
Kosten kaartlezer€ 349,-
ยป Bezoek website