José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Met de SumUp Air-kaartlezer en de bijbehorende app kun je overal in Nederland betalingen ontvangen. Klanten kunnen zelf kiezen of ze met hun pincode of contactloos betalen. Als een klant heeft betaald, ontvang je het bedrag na drie tot vijf werkdagen op je bankrekening.

Je kunt de kaartlezer online bestellen nadat je een account hebt aangemaakt op sumup.nl. Koppel de kaartlezer via bluetooth aan je smartphone of tablet en je kunt betalingen ontvangen.

Extra functies

In de geavanceerde modus kun je producten invoeren met hun prijzen. Deze kun je selecteren en in het winkelmandje plaatsen. SumUp berekent vervolgens de totaalprijs en maakt een gespecificeerde bon. Eventueel kun je een betaling ook weer terugbetalen. Voor personeel kun je extra accounts aanmaken.

Wat kost het?

Voor de SumUp Air-kaartlezer betaal je eenmalig 39 euro. Maar bestel je hem nu via deze site, dan kost hij maar 15 euro (tijdelijke actie).

Verder betaal je voor transacties een vast tarief van 1,90%. Het bedrag of gebruikte betaalmiddel doet er niet toe.

Bijzondere aspecten

  • Oplaadstation en bonprinter los verkrijgbaar
  • Batterij gaat 500 betalingen mee
  • Op aanvraag ook bruikbaar in 31 andere landen
  • Betaaltarief voor alle kaarten gelijk
  • Niet afhankelijk van een bank

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Maandelijkse kosten€ 0,-
Kosten transactie1,90 %
Kosten kaartlezer€ 39,- (standaardprijs)

» Bezoek website


> Kom meer te weten over SumUp


Andere producten van SumUp

De SumUp 3G-kaartlezer heeft een eigen verbinding met internet, zodat je geen smartphone of tablet nodig hebt. Verder is er een compleet kassasysteem te koop van hetzelfde merk.

Geaccepteerde kaarten

Visa, V Pay, Mastercard, Maestro of American Express