Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Theodoor Gilissen Bankiers is onlangs veranderd in InsingerGilissen. Onderstaande informatie is verouderd.

Klik hier voor een actuele review van InsingerGilissen.

--

'Serieuze aandacht voor serieuze vermogens' is het motto van Theodoor Gilissen Bankiers.

Deze private bank legt de focus op beleggingsadvies, vermogensbeheer en financiële planning.

Voor wie?

De bank bedient al meer dan 130 jaar vermogende particulieren, ondernemers en bestuurders van verenigingen of stichtingen. U krijgt toegang met een vrij belegbaar vermogen van €500.000.

Belangrijkste diensten

Beleggen doet u samen, of de bank doet het volledig voor u. Met beleggingsadvies blijft u zelf aan het roer staan, met vermogensbeheer geeft u de zorg uit handen. U kunt ook een financieel plan laten maken.

Vermogensbeheer

U kunt uw vermogen volledig laten beheren. Daarvoor rekent Gilissen een all-inbeheervergoeding. Deze is afhankelijk van uw risicoprofiel en uw belegde vermogen. Voor dit tarief neemt u contact op met de bank.

Beleggingsadvies

U belegt samen met een expert, maar neemt zelf de beslissingen. Voor de begeleiding betaalt u een adviesvergoeding. Hierin zijn alle kosten verwerkt, behalve die voor transacties. Ook voor deze tarieven moet u contact opnemen met de bank.

De beleggingsmogelijkheden zijn ruim. U kunt beleggen in aandelen, obligaties, derivaten en fondsen, in Europa, Azië of Amerika. Duurzaam beleggen is ook mogelijk.

Private planning

Theodoor Gilissen Bankiers biedt tot slot private planning voor uw vragen over bijvoorbeeld belastingen, vermogensoverdracht of nalatenschap.

Belangrijkste kenmerken


Minimale inleg€ 500.000,-

» Bezoek website


> Meer weten over Theodoor Gilissen Bankiers