Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

ING biedt geen rekening meer aan met deze naam. Je kunt wel het ING Oranjepakket openen en zelf uitbreiden met bijvoorbeeld een creditcard.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Met ING Kiesvrij stel je zelf een bankpakket samen, met het ING Oranjepakket als beginpunt.

In het Oranjepakket zit al een betaalrekening, een betaalpas, internetbankieren en een app voor mobiel bankieren. Dat breid je uit met bijvoorbeeld een van de ING-creditcards, een extra betaalpasje of een app voor contactloos betalen met de telefoon.

Ook papieren afschriften en overschrijvingskaarten mag je toevoegen. Met het Oranjepakket alleen heb je deze optie niet.

Voor elke uitbreiding betaal je meerkosten boven op het vaste bedrag voor het Oranjepakket (18,60 euro per jaar). De genoemde betaalapp bijvoorbeeld kost maandelijks 0,50 euro, de tweede bankpas 1 euro. Zo heb je zelf de samenstelling en kosten van je bankrekening in de hand.

ING Kiesvrij is een nog relatief nieuwe rekening die het Basispakket, Betaalpakket en Royaalpakket van ING heeft vervangen. Deze producten kunnen sinds 2016 niet meer worden aangevraagd.

Bijzondere voordelen

  • Goedkoop in zijn basisopzet
  • Naar keuze uit te breiden
  • Overschrijvingskaarten mogelijk
  • Bankpas geschikt voor contactloos betalen

 

Belangrijkste kosten en kenmerken


Leeftijd18 jaar

» Bezoek website


> Ga verder naar het Oranjepakket