Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Knab Basis is de enige gratis betaalrekening in Nederland. U kunt hiermee zonder kosten geld overmaken naar andere rekeningen.

Maar let op, met de bankpas kan niet in winkels worden betaald en ook geen geld worden opgenomen. Dit kan alleen met het betaalde Knab Plus-pakket. De bankpas kan bij Knab Basis alleen in combinatie met de cardreader worden gebruikt voor internetbankieren en online betalingen.

Een belangrijk voordeel van Knab is dat u rente ontvangt op uw gewone betaalrekening. Met saldobeheer kunt u limieten instellen op uw betaal- en spaarrekening. U kunt bijna alles online regelen dankzij de toegankelijke website van Knab.

Zoekt u een basale betaalrekening, dan is dit de beste keus wat ons betreft. Knab Basis kan echter alleen worden aangevraagd door bestaande klanten met Knab Plus of Premium.

Bijzondere voordelen

  • Gratis betaalrekening
  • Uw geld wordt gedekt tot 100.000 euro (DNB)
  • Inclusief spaarrekening

Belangrijkste kenmerken


Jaarlijkse kosten rekening€ 0,-
Extra betaalrekening€ 0,-
Prijs optionele creditcard-
Rente positief saldo0,05 %
Rood staan0,50 %

» Bezoek website


> Open nu een Knab Basis pakket!