bankenvergelijking.nl
HomePrive Bankrekening SNS Betalen

 SNS Betalen   aanvragen

SNS bankpas

Dit betaalpakket is ook door de Consumentenbond bestempeld als een van de voordeligste keuzes voor de meeste Nederlanders. 

Bij deze rekening kun je zonder extra kosten een tweede rekeninghouder toevoegen en een extra betaalpas ontvangen. Ook krijg je rente op de betaalrekening (al is die momenteel erg laag en over maximaal €5.000). 

Veel aankopen die je met de SNS Wereldpas doet, zijn automatisch verzekerd tegen beschadiging of verlies. Net zoals dat gebruikelijk is bij creditcards. De verzekering geldt telkens tot 30 dagen na aankoop.

Verder heeft SNS het volledige aanbod van een grote bank. SNS Winkels zijn ook nog over het hele land te vinden, dus binnenlopen voor hulp is mogelijk.

Tot slot biedt SNS enkele handige tools. Zoals een digitaal huishoudboekje en automatisch overboeken naar je spaarrekening bij een ingestelde bovengrens.

Ook kun je mobiel bankieren via een app, en je hebt de mogelijkheid om een eigen pas te ontwerpen (gratis bij een eerste aanvraag).

Bijzondere voordelen

  • Goed bereikbare, behulpzame bank
  • Gratis 1 extra rekeninghouder met bankpas
  • Aankopen met de pinpas zijn verzekerd
  • Rood staan kost de eerste 3 dagen niets

> Vraag hier SNS Betalen aan!

Waar staat de SNS Bank voor?

SNS Bank krijgt dikke voldoendes voor het investeringsbeleid. De bank geeft gematigde bonussen en investeert niet in wapens en ook niet in bedrijven die mensenrechten, arbeidsrechten of dierenwelzijn schenden. 

Klanten geven SNS Bank gemiddeld een 8.

SNS Bank is onderdeel van de Volksbank, net als ASN Bank en Regiobank. Je geld bij deze banken samen wordt tot €100.000 beschermd door het depositogarantiestelsel.

Wat moet ik verder weten?

SNS Betalen kun je ook openen als gezamenlijke rekening.

Belangrijkste kosten en kenmerken
(per 1 november 2018)
Jaarlijkse kosten rekening€ 33,-
Tweede betaalpas€ 0,-
Extra betaalrekening€ 33,-
Inclusief creditcard?Nee
Prijs optionele creditcard€ 15,75
Rente positief saldo0,07 %
Rood staan11,00 %
Pinbetaling buiten eurogebied€ 0,15
Wisselkoersopslag0,00 %
Mobiele appJa
Online kasboekjeJa
DepositogarantieNederlandse
Leeftijd18 jaar
» Bezoek website