Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Dit product is niet meer onder deze naam verkrijgbaar. Kijk voor andere zakelijke deposito's in dit overzicht.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kies zelf de looptijd voor het termijndeposito. Alles is mogelijk, zolang de looptijd tussen 1 maand en 10 jaar ligt. Afhankelijk van het bedrag en de looptijd biedt ABN Amro een vaste rente aan.

Gedurende de looptijd kun je geen geld bijstorten of opnemen zonder kosten te betalen. Bij een deposito met een looptijd langer dan een jaar is een rente-uitkering per jaar, halfjaar, per kwartaal of per maand mogelijk.

Speciale varianten

ABN Amro biedt ook twee varianten van het termijndeposito aan.

- Een termijndeposito in vreemde valuta is mogelijk wanneer je bij ABN Amro een betaalrekening in deze valuta hebt. De minimuminleg is dan een tegenwaarde van 25.000 euro.

- Een bestemmingsdeposito heeft een looptijd van drie tot zes maanden en een vastgesteld doel. Denk aan een lijfrentestorting, beleggen of een termijndeposito met een langere looptijd, alle drie bij ABN Amro wel te verstaan. Voor deze bestemming mag je het geld na een maand al opnemen. Handig als je wilt afwachten of de rente of het beursklimaat gunstiger wordt.  

Bijzondere aspecten

  • Ook beschikbaar in 16 vreemde valuta
  • Looptijden variëren van 1 maand tot 10 jaar
  • Rente-uitkering kan ook per maand, kwartaal of halfjaar
  • Meer deposito’s tegelijkertijd mogelijk

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Minimale inleg€ 50.000,-
DepositogarantieNederlandse
Maximale garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer jaar
10 jaar-
5 jaar-
4 jaar-
3 jaar-
2 jaar-
1 jaar-

» Bezoek website


> Meer weten over ABN Amro Termijndeposito Zakelijk


Een deposito in vreemde valuta is te openen in de volgende valuta: