bankenvergelijking.nl
HomeZakelijkZakelijk Krediet Knab Crowdfunding Lenen

 Knab Crowdfunding Lenen   aanvragen

Knab Crowdfunding

Zoekt u als ondernemer financiering tussen 50.000 en 1 miljoen euro, dan kunt u ook terecht bij Knab.

Knab heeft een nieuw crowdfundingplatform waarop kleinere ondernemingen zakelijk krediet kunnen aanvragen. Zij hoeven slechts het bedrag en het doel van de lening online in te dienen. De aanvraag wordt vervolgens beoordeeld door een coach die binnen twee dagen contact opneemt.

Goedgekeurde plannen verschijnen op de website van Knab. Vanaf dat moment kunnen klanten van de bank erin investeren met minimaal 100 euro. Knab werkt hiervoor samen met Collin Crowdfund, een Nederlands platform.

Voor wie?

Uw bedrijf is gevestigd in Nederland. De lening is geschikt voor werkkapitaal of de aanschaf van spullen, niet voor de financiering van panden. Er is ook een speciale regeling voor bedrijfsovernames.

Wat kost het?

Wie krediet aanvraagt, gaat een lening aan met een looptijd van minimaal 6 maanden en maximaal 10 jaar. Een betaalrekening bij Knab is niet nodig. Wel moet u een gratis account openen.

De beoordeling van uw kredietwaardigheid kost 350 euro. Voor publicatie op het platform betaalt u 450 euro, als er voldoende belangstelling is van investeerders. Knab houdt daarnaast eenmalig 1,9% van het leenbedrag in als servicekosten, plus maandelijks 0,05% voor administratie.

De lening lost u lineair af met een vaste rente tussen 5 en 9%, afhankelijk van de risicobeoordeling door Collin. Wilt u vervroegd aflossen, dan rekent de bank 12 maanden rente.

Bijzondere voordelen

  • Makkelijk online financiering aanvragen
  • Veel potentiële investeerders
  • Knab investeert 10% mee
  • Een rekening bij Knab is niet verplicht

> Ga naar Knab Crowdfunding voor een aanvraag!

Belangrijkste kenmerken
Minimale lening€ 50.000,-
Maximale lening€ 1.000.000,-
Rente5,00 - 9,00%
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Knab Zakelijk
1e jaar 50% korting, €50 cadeau voor overstappers