José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Dit product is per 1 oktober 2020 niet meer verkrijgbaar. Kies een andere zzp-rekening.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rabo Bizzy is een betaalrekening en boekhoudpakket in één. Bovendien kun je al je klanten een betaalverzoek sturen, zodat je je geld sneller binnen hebt. Na een voordelige kennismaking lopen de kosten wel snel op.

Rabobank Zakelijke Rekening is de basis voor Rabo Bizzy. Boekhoudpakket Tellow komt daar bij. Af- en bijschrijvingen verschijnen automatisch in Tellow, bonnetjes en facturen kun je zelf scannen.

Vervolgens zet Tellow je btw-aangifte klaar en de gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting. Je krijgt een alert als het tijd is om een aangifte in te dienen.

Je kunt in Tellow ook facturen maken met een betaallink erin of een betaalverzoek versturen via Whatsapp. Ten slotte is een bedrijfsspaarrekening inbegrepen, waarop je geld opzij kunt zetten voor de belasting.

Wat kost het?

Deze handige extra’s kosten per maand 8,99 euro. Kies je voor Rabo Bizzy, dan betaal je voor de zakelijke rekening maar 7,50 per maand. Normaal kost die 9,95 per maand. 

Starters betalen het eerste jaar 98,89 euro voor Bizzy. Ook hoeven ze geen vaste kosten te betalen voor de zakelijke rekening. Kosten voor transacties betalen ze het eerste jaar pas als die boven de 70 euro uitkomen.

Ben je geen starter, dan mag je Tellow een maand gratis uitproberen. Dan betaal je alleen 7,50 euro voor de betaalrekening.

Bijzondere aspecten

  • Zeer gebruiksvriendelijke boekhoudtool
  • Volledig pakket
  • Uit te breiden met betaalopties voor klanten
  • Maandelijks opzegbaar

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kosten (tarieven per 1 april 2020)


Jaarlijkse kosten rekening€ 197,88
Bankpas€ 0,-
Internetbankieren€ 0,-
Tweede betaalpas€ 19,80
Extra betaalrekening€ 197,88
Inclusief creditcard?Nee
Prijs optionele creditcard€ 33,-
Bijschrijving€ 0,15 + € 0,085 informatiekosten
Afschrijving€ 0,09 + € 0,085 informatiekosten
Pinbetaling in eurogebied€ 0,00
Pinbetaling buiten eurogebied€ 0,00 + wisselkoersopslag
Wisselkoersopslag1,20 %
Rente positief saldo0,00 %
Rood staan-
Boekhoudkoppeling mogelijk?Ja
DepositogarantieNederlandse

» Bezoek websiteWat zit er standaard in dit pakket?

Zakelijke rekening, bankpas, internetbankieren, online boekhoudprogramma Tellow, betaalverzoeken en bedrijfsspaarrekening.

Voor wie geschikt?

Zzp'ers met een eenmanszaak en bv’s met maximaal 1 bestuurder en 4 medewerkers.

Retailers kunnen Rabo Bizzy alleen gebruiken als ze facturen sturen. Tellow is niet ingesteld op een voorraadadministratie. Tellow kan ook niet overweg met inkomsten die deels btw-vrij zijn.

Je kunt Rabo Bizzy alleen online openen als je al privé of zakelijk een rekening hebt bij de bank. Anders moet je er voor naar een bankkantoor en kun je ook geweigerd worden als klant.