Over ons

Wie zijn wij?

Bankenvergelijking.nl is een vergelijkingssite gespecialiseerd in bankproducten. Het Nederlandse bedrijf Netcapital is verantwoordelijk voor de inhoud van deze site. Netcapital ontwikkelt financiële vergelijkingssites in diverse Europese landen. Daarnaast adviseren wij organisaties over online business development. Lees meer op Netcapital.nl.

Onze missie

Bankenvergelijking.nl heeft als doel om consumenten te informeren over switchen van bankproducten. Traditioneel kiezen veel mensen de standaardproducten van hun eigen bank. Dit is dan ook vaak nog eens de bank van hun ouders. Deze site heeft als doel om consumenten betere keuzes voor te leggen. Het vergelijken en switchen zou makkelijker moeten kunnen.

Onze toekomstplannen

Bankenvergelijking.nl is een relatief jonge website. Het up-to-date houden is al een hele klus, maar ruimte voor vernieuwing is er zeker nog. Producten als hypotheken en pensioensparen zijn nog weinig opgenomen op de website. Ook is het aanbod van producten per categorie nog beperkt. Maar we streven niet naar volledigheid. Deze site zal zich vooral richten op een handig overzicht van de belangrijkste producten.

Suggesties of opmerkingen?

Bankenvergelijking.nl wil graag uw mening horen. Schroom niet als u tegen een fout aanloopt, we passen deze graag aan. Neem dus a.u.b. contact met ons op, maar vermeld wel duidelijk uw naam en het product waar uw opmerking over gaat.

Adverteren?

Bankenvergelijking.nl biedt financiële instellingen de mogelijkheid om hun product te tonen aan een groot publiek. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Bezoek- en postadres

Bankenvergelijking.nl is als bedrijf bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 49
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL855337953B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 63657287
E-mail: dirk.folkerts@netcapital.eu