bankenvergelijking.nl
HomeAanvullend Pensioen Doelbeleggen Voor Pensioen

 Doelbeleggen voor pensioen   aanvragen

Doelbeleggen voor pensioen

Doelbeleggen is specialist in beleggen voor een specifiek doel, zoals pensioen. Voordat je begint met beleggen bepaal je eerst je doel. Doelbeleggen helpt je dit te bereiken.

Op de website vul je gegevens in, zoals je leeftijd, je pensioenleeftijd en de duur en hoogte van je gewenste pensioen. Geef ook aan hoeveel je eenmalig en periodiek wilt inleggen. De doelmeter laat dan zien of je doel haalbaar is.

Wat is het?

Doelbeleggen is een fiscaalvriendelijke manier van pensioen opbouwen. Aan de hand van je wensen en persoonlijke omstandigheden krijg je een beleggingsplan. Je kiest zelf hoeveel en hoe vaak je inlegt. Als je doel in gevaar komt, krijg je een waarschuwing van Doelbeleggen.

Waarin kun je beleggen?

Je belegt volgens één van de vijf profielen die Doelbeleggen heeft samengesteld. Het profiel met het laagste risico belegt meer in obligaties, het profiel met het hoogste risico belegt meer in aandelen.

Doelbeleggen maakt hiervoor gebruik van indextrackers. Dat zijn beleggingsfondsen die zijn samengesteld volgens een vaststaande ranglijst. Er is dus geen actieve beheerder, wat de fondskosten laag houdt (gemiddeld 0,21 procent, verwerkt in de koers).

Wat kost het?

Over je inleg betaal je 0,10 procent transactiekosten. Verder betaal je ieder kwartaal 0,1875 procent beheerkosten, oftewel 0,75 procent per jaar. Afsluitkosten zijn er niet.

Bijzondere voordelen

  • Flexibele inleg
  • Inleg onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar
  • Kapitaal overhevelen van andere aanbieder kan ook
  • Telefonische ondersteuning
  • Bij overlijden gaat het opgebouwde kapitaal naar je nabestaanden

> Begin hier met Doelbeleggen voor pensioen!

Wat moet ik verder weten?

Het is verplicht om het eindbedrag te gebruiken voor pensioen. Het bedrag besteden aan iets anders of tussentijds opnemen mag niet.

Doelbeleggen.nl is een handelsnaam van Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer. De beleggingsinstelling won in 2018 de Gouden Stier. Het bedrijf is geregistreerd bij de AFM.

Belangrijkste kenmerken
Beheerkosten0,75 %
Afsluitkosten€ 0,-
Minimale inleg€ 1,-
DepositogarantieNederlandse beleggerscompensatie
Maximale garantie€ 20.000,-
ยป Bezoek website