bankenvergelijking.nl
HomeBeleggen Fitvermogen

 Fitvermogen.nl   aanvragen

FitVermogen

Fitvermogen.nl is er voor iedereen die zelf makkelijk en relatief goedkoop vermogen wil opbouwen. Met een eenmalige of maandelijkse storting belegt u gespreid in fondsen van NN. Alles verloopt online op een helder platform.  

U krijgt hierbij echter geen persoonlijk advies, u moet het doen met de aangeboden fondsinformatie. Daar staat tegenover dat u ook alleen maar de kosten van de beleggingsfondsen betaalt, verder niets. 

Zo is dit het goedkoopste online beleggingsproduct in Nederland volgens de Vereniging van Effectenbezitters VEB en consumentenprogramma Kassa (2015).   

Rekening openen  

De beleggingsrekening is gratis en opent u simpel online. Na een storting van €1 ontvangt u een wachtwoord en kunt u meteen van start. De minimuminleg is €25.

Waarin kunt u beleggen?  

  • Keuze uit ruim 60 fondsen van NN 
  • Een groot aantal aandelen- en obligatiefondsen 
  • Diverse mixfondsen (bekroond met Morningstar en Lipper Awards) 

Bijzondere voordelen  

  • Openen en aanhouden van de rekening is gratis 
  • Betaal alleen fondskosten: geen transactiekosten, servicekosten of bewaarloon

Fitvermogen.nl is een eenvoudig en toegankelijk middel om zelf te sparen voor bijvoorbeeld uw pensioen. Een fiscaal voordelige nettolijfrente voor hoge inkomens is mogelijk met Fitvoorlater.

> Open nu een Fitvermogen-rekening!

Rekenvoorbeeld met kosten  

De kosten van de populairste fondsen variëren van 0,55 tot 0,85%. Met een neutraal risico en een eenmalige inleg van €25.000 bereikt u na 20 jaar een bedrag van €73.365,69, bij een historisch rendement van 6,25%. De kosten zijn dan €5.711,50 (berekening VEB).  

Belangrijkste kenmerken
Beheerkosten0,00 %
Order € 1.000€ 0,-
Order € 5.000€ 0,-
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Knab Plus
90 dagen gratis & 50 euro cadeau