José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Als je minimaal 10.000 euro vrij te beleggen hebt, kun je dit bedrag onderbrengen bij Fondsstad. Deze aanbieder belegt je vermogen volgens de beleggingsstrategie die bij je past. Je kunt kiezen voor defensief, gematigd of dynamisch.

Met de duurzame strategie kun je ook de wereld laten meegenieten van je vermogensopbouw. Bijzonder is dat je ook kunt beleggen in Amerikaanse dollars, Britse ponden en Zwitserse franks.

Hoe werkt het?

Vraag een informatiepakket van Fondsstad aan. Ervaren beleggers kunnen vervolgens direct een rekening openen bij Fondsstad. Geef hierbij meteen aan met welk bedrag je wilt beleggen, in welke valuta en volgens welke strategie. Fondsstad zorgt ervoor dat je geld in het bijpassende fonds wordt belegd.

Wat kost het?

Beleggen volgens een beleggingsstrategie van Fondsstad kost 1 procent per jaar aan beheerkosten en tussen de 0,35 en 1 procent aan fondskosten per jaar. Als een fonds uitzonderlijk goed presteert, betaal je bovendien 10 procent prestatievergoeding.

Bijzondere aspecten              

  • Beleggen in verschillende valuta’s mogelijk
  • Geen omkijken naar beleggingen
  • Geen instap- en transactiekosten
  • Keuze uit verschillende strategieën
  • Duurzaam beleggen mogelijk

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Beheerkosten1,00 % (+ fondskosten 0,35 - 1,00 %)
Order € 1.000€ 0,-
Order € 5.000€ 0,-
Minimale inleg€ 5.000,-

» Bezoek website


> Vraag hier het informatiepakket aan


Wat moet ik verder weten?

Fondsstad is een initiatief van Fund Analytics Investment Management LLP. Dit is een beleggingsonderneming met een AFM-registratie en een certificaat van de Stichting DSI.