José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Fondsstad

aanvragen


Fondsstad


Fondsstad is ervan overtuigd dat actief beleggen meer oplevert dan een index volgen. Met het Fundshare UCITS Fondsstad Dynamisch Fonds bijvoorbeeld streeft deze aanbieder naar een ambitieus jaarlijks rendement.

Het Fondsstad Dynamisch Fonds is vooral geschikt voor beleggers die wat meer risico kunnen nemen en die een langere beleggingshorizon hebben dan 5 jaar.

Met een belegging in dit fonds beleg je tegelijkertijd in verschillende actief beheerde beleggingsfondsen over heel de wereld. De beheerder kan de inhoud van het fonds aanpassen om te reageren op wereldgebeurtenissen.

Fondsstad biedt ook andere fondsen en complete beleggingsstrategieën aan. Beleggers kunnen er terecht voor een neutrale, een gematigde en een dynamische beleggingsaanpak.

Wat kost het?

Fondsstad rekent geen aankoopkosten voor het aanschaffen van participaties in een beleggingsfonds. Ook het openen van een beleggingsrekening bij Fondsstad is gratis.

Je betaalt alleen beheerkosten en kosten voor het fonds zelf. Voor het Fondsstad Dynamisch Fonds komen de totale kosten op maximaal 1,65 procent.

Speciale kenmerken

  • Geen instap- en transactiekosten
  • Goed gespreid beleggen
  • Geschikt bij beleggingshorizon langer dan 5 jaar
  • Fondsbeheerder gaat actief voor je aan het werk

Door Redactie Bankenvergelijking

> Vraag hier het informatiepakket aan

Belangrijkste kenmerken


Beheerkosten1,65 % (maximaal)
Order € 1.000€ 0,-
Order € 5.000€ 0,-
Minimale inleg€ 1,-

» Bezoek website


> Vraag hier het informatiepakket aan


Wat moet ik verder weten?

Fondsstad is een initiatief van Fund Analytics Investment Management LLP. Dit is een beleggingsonderneming met een AFM-registratie en een certificaat van de Stichting DSI.

Je kunt in een fonds van Fondsstad beleggen via een beleggingsbank. Via DeGiro is dat gratis. Fondsstad werkt ook samen met onder andere ABN Amro, ING en Binck Bank.