bankenvergelijking.nl
HomeBeleggen Mexem

 Mexem   aanvragen

Mexem zelf beleggen

Mexem biedt een online handelsplatform waar zowel professionals als beginners mee kunnen handelen op de beurs. Een beleggersrekening openen kost niets. Orderprijzen zijn scherp.

Mexem werkt met het bekroonde Traders Workstation (TWS). Deze software is zowel op de computer als op mobiele apparaten te gebruiken. Met TWS kun je op ieder moment de stand van zaken rondom je beleggingen bekijken. Uiteraard kun je er ook mee aan- en verkopen.

TWS biedt veel mogelijkheden voor het maken van rapporten en analyses, zodat je altijd goede informatie hebt om beslissingen te nemen.

Ook kun je er snel achter komen hoeveel risico je loopt met het actuele risicomanagementplatform. Het platform zoekt wereldwijd naar de beste prijs voor het aandeel dat je wilt kopen om de beste prijs te vinden. Dit kan veel geld besparen.

Beginnende beleggers worden vanuit het platform begeleid.

Op welke beurzen kun je beleggen?

Met Mexem kun je handelen op meer dan 126 beurzen in 26 landen. In Europa zijn dat naast Nederland en België bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Scandinavische landen en de Baltische staten.

Buiten Europa kun je ook in alle werelddelen terecht.

Waarin kun je beleggen?

Waarin niet, kun je beter vragen. Beleggingen die je kunt kopen en verkopen zijn bijvoorbeeld aandelen, obligaties, opties, futures, valuta, goud en zilver en indextrackers.

Speciale voordelen

  • Gratis software
  • Livechat
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreide rapporten
  • Coaching voor beginners

> Ga naar het aanvraagformulier!

Wat moet ik verder weten?

De beleggingsrekening maakt geen deel uit van Mexem. Mocht het bedrijf failliet gaan, dan zijn het geld op de rekening en de beleggingen veilig.

Het geld op de beleggersrekening is gegarandeerd tot 500.000 dollar door de Amerikaanse toezichthouder SIPC.

Hoeveel je precies betaalt voor een order, is afhankelijk van de valuta en het soort belegging dat je koopt of verkoopt. Alle tarieven staan in een document op de website van Mexem.

Belangrijkste kenmerken
Beheerkosten0,00 %
Order € 1.000€ 1,80
Order € 5.000€ 4,-
Minimale inleg€ 1,-
» Bezoek website