bankenvergelijking.nl
homeBeleggen Saxo Bank Balanced Portfolios

 Saxo Bank Balanced Portfolios   aanvragen

Saxo Bank Balanced Portfolios

Wil je als particuliere belegger op een professionele manier vermogen opbouwen? Saxo Bank biedt consumenten dezelfde instrumenten aan die ook pensioenfondsen en andere grote beleggers gebruiken.

Zo kun je bij Saxo Bank beleggen in een evenwichtige beleggingsportefeuille, ook wel balanced portfolio genoemd. Je kunt kiezen voor een portefeuille met een laag, gematigd of hoog risico.

De portefeuilles bevatten uitsluitend indextrackers of ETF’s: verzamelingen effecten volgens een bepaalde index. Koop je een aandeel in de ETF, dan koop je in feite een heleboel effecten tegelijk. Daarmee is een goede spreiding gegarandeerd tegen bescheiden kosten.

Wat kost het?

De service van balanced portfolio’s kost 0,9 procent per jaar. De beheerder van de afzonderlijke ETF’s verrekent de kosten hiervoor in de waarde van de beleggingen.

Hoe werkt het?

Om te beginnen open je een beleggingsrekening bij Saxo Bank. Hierop stort je een bedrag van minimaal 10.000 euro.

Via het beleggingsprogramma Saxotrader Go kun je vervolgens inleggen in het balanced portfolio van je keuze. De inhoud van de portefeuille wordt zichtbaar in een submap van je beleggingsrekening.

Bijzondere voordelen

  • Beleggen met professionele hulpmiddelen
  • Elk moment aankopen en verkopen
  • Kies het risico dat bij je past
  • Online fondsen beheren

> Open een beleggingsrekening bij Saxo Bank!

Wat moet ik verder weten?

Voor de balanced portfolios maakt Saxo Bank gebruik van het merk iShares van vermogensbeheerder Blackrock.

Saxo Bank is een internationaal opererende investeringsbank met een hoofdkantoor in Kopenhagen. De bank valt onder Europese regels en heeft in Nederland een registratie bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als beleggingsonderneming.

Belangrijkste kenmerken
Beheerkosten0,90 %
Order € 1.000-
Order € 5.000-
Minimale inleg€ 10.000,-
» Bezoek website