José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

De N26 Debitcard is een betaalpas waarmee je kunt betalen van het positieve saldo op je N26 bankrekening. De betaalpas is erg gunstig voor betalen in vreemde valuta.

De N26 Debitcard kent geen wisselkoersopslag voor (contactloos) betalen bij een betaalautomaat buiten de eurozone. Alleen als je vreemde valuta pint bij een geldautomaat, betaal je 1,7 procent kosten. Geld overschrijven naar landen buiten de eurozone gaat heel makkelijk via wisseldienst Wise, die is geïntegreerd in de app van N26.

Bij de gratis N26 Bankrekening kun je voor 10 euro deze Mastercard-debitcard aanvragen. Je vraagt zowel de betaalrekening als de debitcard aan via de app van N26.

Alleen als je een positief saldo op de bankrekening hebt, kun je met de pas betalen. Je kunt zelf geld overmaken naar de rekening of je laat je salaris erop storten bijvoorbeeld.

Rood staan kan niet op deze rekening. Je kunt dus niet uitgesteld betalen of een reservering maken voor het betalen van borg, zoals met een creditcard.

Bijzondere aspecten

  • Kosteloos betalen buiten de eurozone
  • Geld wisselen tegen lage kosten
  • App categoriseert je uitgaven automatisch
  • Niet meer uitgeven dan je hebt

Door Redactie Bankenvergelijking

 

Belangrijkste kenmerken


Kaartkosten per jaar€ 0,- (alleen € 10,- verzendkosten)
KaartuitgeverN26 (Dld)
Extra creditcard€ 10,-
Bestedingslimiet- (afh. van saldo)
Kosten geld opnemen€ 0,- (eerste 3 opnames p.m., daarna € 2,- per opname)
Wisselkoersopslag0,00 %
Leenrente- (niet mogelijk)
Spaarrente0,00 %

» Bezoek website


> Vraag de N26 Debitcard aan


Wat moet ik verder weten?

Je hebt voor deze debitcard geen minimuminkomen nodig.

N26 is een Duitse onlinebank. Je saldo is beschermd tot 100.000 euro voor het geval de bank omvalt.