José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

N26 You is bedoeld voor iedereen die mobiel wil bankieren en geen extra kosten wil maken voor betalen in het buitenland. Daarnaast heeft N26 You verzekeringen voor wie vaak reist. De app is Engelstalig.

N26 You heeft dezelfde voordelen als de gratis N26 Bankrekening, plus heel veel extra's. Een Mastercard in een zelfgekozen kleur hoort er standaard bij. Dit is een debitcard waarmee je overal kunt betalen waar je het Mastercardlogo ziet, ook op internet.

Verzekeringen

Als je bij een noodgeval op reis kosten moet maken voor medische hulp, annulering of aangepast vervoer naar huis, kun je die claimen op de reisverzekering die is gekoppeld aan N26 You. Ook onkosten bij meer dan 2 uur vluchtvertraging of meer dan 4 uur bagagevertraging zijn gedekt.

Wat kost het?

Maandelijks kost N26 You 9,90 euro. Betalingen met je Mastercard in het buitenland zijn gratis. Je betaalt ook geen wisselkoersopslag.

Per kalendermaand kun je met de Mastercard vijf keer kosteloos geld opnemen uit een geldautomaat, daarna kost een geldopname 2 euro per keer. Je betaalt niets extra voor het opnemen van vreemde valuta.

Bijzondere aspecten

  • Maak een keuze uit 5 kleuren voor je Mastercard
  • Royale verzekeringen voor op reis
  • Geen kosten voor betalen in vreemde valuta
  • 10 spaarpotten voor je eigen doelen (spaces)

Door Redactie Bankenvergelijking

> Ontdek hier meer over N26 You

Belangrijkste kosten en kenmerken
(tarieven per 1 januari 2024)


Jaarlijkse kosten rekening€ 118,80
Tweede betaalpas€ 10,-
Extra betaalrekening- (niet mogelijk)
Inclusief creditcard?Nee (niet mogelijk)
Prijs optionele creditcard- (niet mogelijk)
Rente positief saldo0,00 %
Rood staan-
Pinbetaling buiten eurogebied€ 0,00
Wisselkoersopslag0,00 %
Mobiele appJa
Online kasboekjeJa
iDeal mogelijk?Ja
DepositogarantieDuits
Leeftijd18 jaar

» Bezoek website


> Ontdek hier meer over N26 You


Wie of wat is N26?

N26 is een Duitse onlinebank met 8 miljoen klanten in 24 Europese landen.

Het Duitse garantiestelsel is van toepassing. Daarmee is een saldo tot 100.000 euro veilig in geval van een faillissement.

Wat moet ik verder weten?

Een smartphone is een voorwaarde voor het openen van deze rekening. Rood staan is niet toegestaan. Als het toch gebeurt, betaal je een boete van 3 euro.