bankenvergelijking.nl
HomeSparen Brand New Day Spaarrekening

 Brand New Day Spaarrekening   aanvragen

Brand New Day Spaarrekening

Snel online een spaarrekening openen, dat kan bij Brand New Day. Je kunt er terecht met iedere bankrekening als tegenrekening. Voor de aanvraag heb je alleen een digitale kopie van je identiteitsbewijs nodig. Verder moet je 1 cent overmaken voor de koppeling van het bankrekeningnummer.

Brand New Day is gespecialiseerd in pensioenen en beleggen, maar je kunt er ook gewoon sparen. Het saldo is dagelijks vrij opneembaar en je kunt zoveel of zo weinig sparen als je wilt. Alleen over een saldo van meer dan een miljoen vergoedt de bank geen rente. De rente wordt maandelijks bijgeschreven.

Volledig online

De spaarrekening is online te beheren via MijnBND. Via deze persoonlijke pagina kun je bijvoorbeeld geld overboeken van je spaarrekening naar je tegenrekening. Je vindt er ook eventuele andere producten die je bij BND hebt, zoals een pensioenrekening of een beleggingsrekening.

Als Nederlandse bank valt Brand New Day onder het Nederlandse depositogarantiestelsel met een garantiebedrag van 100.000 euro.

Je kunt ook een gezamenlijke spaarrekening openen, maar niet online. Wil je een rekening op twee namen, dan moet je even mailen met de klantenservice.

Bijzondere voordelen

  • Maandelijkse rentebijschrijving
  • Overzichtelijke persoonlijke pagina in MijnBND
  • Geen nieuwe betaalrekening nodig
  • Geen kosten

> Open nu een Brand New Day Spaarrekening

Rente en voorwaarden
Maximale rente0,25 %
Minimale inleg€ 0,-
Speciale voorwaardenNee
DepositogarantieNederlandse
Maximale garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringMaandelijks
ยป Bezoek website