Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Snel online een spaarrekening openen, dat kan bij Brand New Day. Je kunt er terecht met iedere bankrekening als tegenrekening. Voor de aanvraag heb je alleen een digitale kopie van je identiteitsbewijs nodig. Verder moet je 1 cent overmaken voor de koppeling van het bankrekeningnummer.

Brand New Day is gespecialiseerd in pensioenen en beleggen, maar je kunt er ook gewoon sparen. Het saldo is dagelijks vrij opneembaar en je kunt zoveel of zo weinig sparen als je wilt. Alleen over een saldo van meer dan een miljoen vergoedt de bank geen rente. De rente wordt maandelijks bijgeschreven.

Volledig online

De spaarrekening is online te beheren via MijnBND. Via deze persoonlijke pagina kun je bijvoorbeeld geld overboeken van je spaarrekening naar je tegenrekening. Je vindt er ook eventuele andere producten die je bij BND hebt, zoals een pensioenrekening of een beleggingsrekening.

Als Nederlandse bank valt Brand New Day onder het Nederlandse depositogarantiestelsel met een garantiebedrag van 100.000 euro.

Je kunt ook een gezamenlijke spaarrekening openen, maar niet online. Wil je een rekening op twee namen, dan moet je even mailen met de klantenservice.

Bijzondere aspecten

  • Maandelijkse rentebijschrijving
  • Overzichtelijke persoonlijke pagina in MijnBND
  • Geen nieuwe betaalrekening nodig
  • Geen kosten

Door Redactie Bankenvergelijking

Rente en voorwaarden


Maximale rente1,75 %
Minimale inleg€ 0,-
Speciale voorwaardenNee
DepositogarantieNederlandse
Maximale garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringMaandelijks

» Bezoek website


> Open nu een Brand New Day Spaarrekening


Wat moet ik verder weten?

Deze spaarrekening is alleen voor persoonlijk gebruik. Op naam van een bedrijf zetten mag niet.