José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

De N26 Business Mastercard is een zeer voordelige betaalpas waarmee je overal ter wereld je zakelijke betalingen kunt doen. Deze kaart is uitsluitend bedoeld voor zzp’ers met een vrij beroep, niet voor de detailhandel.

Deze businesscard is verbonden aan een gratis zakelijke betaalrekening bij N26. Dat betekent dat je met de kaart betaalt van het saldo dat op je rekening staat. Je hebt geen extra bestedingsruimte.

Je vraagt het pasje aan onder je eigen naam, maar je mag er alleen zakelijke betalingen mee doen. Leuk extraatje is dat je 0,1 procent terugkrijgt van iedere betaling die je doet met de pas.

Wat kost het?

Een betaalrekening openen bij N26 Business kost niets. Een virtuele Business Mastercard krijg je er gratis bij. Daarmee kun je online betalen en ook contactloos met je smartphone, via Google Pay of Apple Pay. Een fysieke Business Mastercard kost 10 euro verzendkosten.

Alle betalingen zijn kosteloos, ook in een vreemde munt. Geld opnemen is drie keer per maand gratis, daarna kost het 2 euro per keer. Pinnen in vreemde valuta kost 1,7 procent van het opgenomen bedrag.

Bijzondere aspecten

  • Goedkope Mastercard voor freelancers
  • Geld verdienen met betalingen (cashback)
  • Inzicht in uitgavenposten in de app
  • Geen koersopslag bij betalingen buiten de eurozone

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Kaartkosten per jaar€ 0,-
KaartuitgeverN26
Extra creditcard€ 10,-
Bestedingslimiet-
Kosten geld opnemen€ 0,- (eerste 3 opnames p.m.)
Wisselkoersopslag0,00 %
Leenrente-
Spaarrente2,80 %

» Bezoek website


> Vraag de N26 Business Mastercard hier aan


Wat moet ik verder weten?

De website, de app en de klantenservice van N26 zijn Engelstalig.