José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

De Revolut Business Card is een zakelijke debitcard waarmee ondernemers én hun teamleden wereldwijd kunnen betalen. Bij de businesscard hoort een zakelijke betaalrekening van Revolut. Kaartbetalingen gaan direct af van het saldo op deze rekening.

De Revolut Business Card is een Mastercard of Visacard waarmee je goed internationaal zaken kunt doen. Op de bijbehorende betaalrekening kun je vreemde muntsoorten ontvangen, aanhouden en overboeken.

Op zakenreis kun je kosteloos met de businesscard betalen, ook in vreemde valuta. Doe je in een maand voor meer dan 1.000 euro betalingen in een andere munt, dan kost dat 0,6 tot 1 procent wisselkoersopslag. Freelancers betalen deze opslag altijd.

Wat kost het?

Een Revolut Business Card is gratis bij de zakelijke rekening Revolut Business Kosteloos. Alleen voor extra Business Cards betaal je circa 6 euro per stuk (4,99 Britse pond).

Alle transacties van jezelf en van je teamleden kun je inzien via de app. Hierin kun je ook uitgavenlimieten instellen voor personeel.

Bijzondere aspecten

  • Voor freelancers en ondernemingen
  • Saldo beschermd door depositogarantie
  • Gratis extra virtuele businesscards
  • Mastercard óf Visa

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kosten


Kaartkosten per jaar€ 0,-
KaartuitgeverRevolut
Extra creditcard€ 6,-
Bestedingslimiet- (afh. van saldo)
Kosten geld opnemen2,00 %
Wisselkoersopslag0,00 % (tot € 1.000 per maand)
Leenrente- (niet mogelijk)
Spaarrente0,00 %

» Bezoek website


> Vraag de Revolut Business Card aan


Verschillen met businesscreditcards

Businesscreditcards hebben de mogelijkheid om de rekening uitgesteld te betalen. Dat kan bij de Revolut Business Card niet. Je moet dus altijd zorgen voor voldoende saldo. Verder heeft deze gratis businesscard geen extraatjes, zoals toegang tot speciale lounges op het vliegveld of verzekeringen voor op reis.