Beste beleggingsproducten van 2015

Een Oscar voor een beleggingsproduct heet in Nederland een Gouden Stier. In totaal acht van deze prijzen worden aan het eind van elk jaar uitgereikt.  

Dat gebeurt door vijf financiële websites, waaronder belegger.nl en iex.nl. Zij hebben deze maand hun favoriete online broker, beleggingsfonds en vermogensbeheerder gekozen. 

Beste broker: Degiro

Het gouden stierenbeeldje voor beste broker gaat dit jaar naar Degiro. Deze online beurshandelaar voor particulieren staat bekend om zijn bijzonder lage tarieven voor iedereen die zelf wereldwijd wil beleggen op zijn eigen pc.  

Bux, een app waarmee je kunt beleggen via je mobiele telefoon, krijgt de prijs voor beste beleggingsinnovatie van 2015. 

Met deze keuzes lijkt de jury mee te gaan in de doorbraak van beleggen voor de massa. Maar ook voor de meer klassieke beleggingswereld zijn er awards

Beschik je over een serieuze hoeveelheid geld, dan kun je dat volgens de stieruitreikers prima toevertrouwen aan Care IS, dat de prijs voor beste vermogensbeheerder in de wacht sleept. 

Overige winnaars

Alle winnaars van deze verkiezing, waaronder de beste aandelen- en mixfondsen, vind je op  zustersite beleggenvergelijking.nl. Of bekijk meteen ons eigen overzicht van interessante beleggingsrekeningen en brokers. 

(door Ton Hermans, 20 november 2015)