Gratis jongerenrekening met €20 cadeau

(Advertorial) Heeft jouw kind al een eigen betaalrekening met pinpas? Bij de gratis SNS Jongerenrekening kan je kind zijn pinpas zelf ontwerpen. En krijg je tijdelijk €20 cadeau.

Gaat jouw kind straks naar de middelbare school? Dan betaalt het waarschijnlijk steeds vaker zelf. Iets te drinken in de schoolkantine, een kaartje voor de bios of een nieuwe outfit... Op steeds meer plekken kan dat niet meer contant. Een goed moment voor een eigen pinpas.

Een jongerenrekening met veel extra’s

Net als voor volwassenen is het voor jongeren de moeite om betaalrekeningen te vergelijken. Zo zitten er bij de SNS Jongerenrekening veel extra’s. Rente over het saldo tot €5.000 bijvoorbeeld. Je eigen pinpas ontwerpen. En tijdelijk €20 cadeau als de pinpas wordt geactiveerd. Niet gek voor een gratis betaalrekening. Helemaal gratis is de rekening trouwens niet, want als je op vakantie gaat buiten de eurozone betaal je wel voor pinnen.

Tot 18 jaar een oogje in het zeil

Ook met de ouders heeft SNS meegedacht. Want laten we eerlijk zijn: een eigen betaalrekening voor je kind is misschien nodig en handig, maar het is ook wel prettig als je nog een oogje in het zeil kunt houden. Zodat je een beetje weet wat ie uitspookt. Bij de SNS Jongerenrekening kan dat tot je kind 18 jaar is via de online bankieren omgeving en de app. Je kunt ook instellen dat je een sms of e-mail krijgt als er geld van de rekening bij- of afgeschreven wordt.

Een eigen, unieke pinpas

Bij het openen van de SNS Jongerenrekening kun je ervoor kiezen de pinpas zelf te ontwerpen. Of het nu een foto is van die fiets waar je kind voor spaart en die hem of haar eraan herinnert niet te veel uit te geven. Je telefoonnummer voor als ie ’m verliest. Een inspirerende uitspraak, grappige doodle, toffe selfie of sportieve actiefoto: verzin het maar.

Tijdelijk €20 cadeau

Meer info over de SNS Jongerenrekening vind je op snsbank.nl/jongeren. Daar kun je er ook een openen als je wilt. Hiervoor hoef je als ouder zelf geen rekening te hebben bij SNS. Let op: open de rekening vóór 1 oktober 2018, want dan stort SNS er €20 op. Meteen een mooi zakcentje en leuk om je kind mee te verrassen.

(door SNS Bank, 3 augustus 2018)