De Duitse onlinebank N26 lanceert luxe betaalpakket metal ook in Nederland

De Duitse onlinebank N26 lanceert zijn meest uitgebreide bankrekening genaamd Metal ook in Nederland.

Dit digitale bankpakket voor veeleisende gebruikers die vaak op reis zijn is al enige tijd verkrijgbaar in onder meer Duitsland, Engeland, Frankrijk en Italië. Vanaf deze week kan het ook in ons land worden geopend en gebruikt.

Reisverzekering erbij

Een Metal-account betekent dat je een heel pakket aan verzekeringen krijgt bij je digitale bankrekening van N26. Waaronder een volledige reisverzekering die de kosten van medische hulp in het buitenland dekt.

Ook kosten die je maakt na een vertraging van je vlucht of bagage (van minstens vier uur) worden vergoed als je Metal-member bent van N26.

Verder ben je gedekt voor diefstal van je telefoon en beroving na een geldopname. De verzekeringen zijn van Allianz, een van de investeerders achter N26.

Wereldwijd kosteloos geld opnemen

De roestvrij stalen Mastercard die bij de rekening hoort is er in drie kleuren: zwart, grijs en kwarts. Maar belangrijker is dat je er wereldwijd zonder extra kosten contant geld mee opneemt en zonder wisselopslag betaalt in elke muntsoort.

Verder heb je toegang tot virtuele werkplekken van Wework en korting op een groot aantal diensten van andere partners van N26.

Tot slot staat er een speciaal serviceteam voor je klaar als je hulp nodig hebt via de telefoon of chat. Als Metal-member krijg je voorrang.

Een Metal-rekening kun je zelf online openen. Je hoeft geen bestaande klant van N26 te zijn, maar als je dat wel bent, kun je upgraden in de betaalapp. N26 Metal kost 16,90 euro per maand.

N26 is een snelgroeiende digitale bank met inmiddels 3,5 miljoen klanten in 24 Europese landen. De bank biedt onder meer ook een gratis betaalrekening aan (review).

(door Ton Hermans, Bankenvergelijking, 19 juni 2019)