SNS Betalen gekozen tot 5-sterrenrekening

(Advertorial) - De betaalrekening van SNS krijgt opnieuw de hoogste score in de jaarlijkse vergelijking van Moneyview.

De website beoordeelt de belangrijkste bankrekeningen in Nederland elk jaar op prijs en voorwaarden. Voor het derde jaar op rij laat SNS zien dat het een complete betaalrekening heeft die goed wordt gewaardeerd. SNS blijft voor op de andere grote banken.

Met SNS Betalen zit je goed

Volgens Moneyview zit je bij SNS Betalen vooral goed met de mogelijkheid om 3 dagen per maand rood te staan zonder dat je rente betaalt, de rente die je krijgt over je geld tot € 5.000 én met de nieuwe aankoopverzekering. Daarmee zijn veel van je aankopen 30 dagen verzekerd.

Waar let Moneyview op?

Moneyview beoordeelt Nederlandse betaalrekeningen voor particulieren ieder jaar. Dit jaar vergeleek het 13 rekeningen op prijs en voorwaarden. Voor de prijs heeft het gekeken naar de standaardkosten per jaar, de kosten voor een tweede bankpas en creditcard, de rente die je krijgt over je geld op de betaalrekening en de rente die je betaalt als je rood staat.

Voor de voorwaarden heeft de productvergelijker gelet op:

  • de acceptatievoorwaarden
  • de rente die je betaalt voor rood staan
  • de mogelijkheden om contant geld te storten
  • mobiel bankieren
  • online je inkomsten en uitgaven in kaart brengen
  • rood staan
  • of er een aankoopverzekering bij zit (nieuw punt dit jaar)

SNS Betalen eerste jaar cadeau

Goed nieuws moet je vieren. Daarom krijg je van SNS het eerste jaar van SNS Betalen cadeau als je de rekening voor 31 augustus 2016 opent, overstapt en je inkomen op de rekening laat storten. Dat scheelt je toch mooi 30 euro. Én je krijgt er een vijfsterrenrekening voor terug. Alle actievoorwaarden lees je op snsbank.nl.

(door SNS Bank, 10 augustus 2016)