Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Ben je klant van ABN Amro? Dan is deze creditcard een goede keus. Aan het Basispakket van de bank kun je hem tegen betaling toevoegen. Je kunt de creditcard echter niet gebruiken bij een betaalrekening van een andere bank.

Deze creditcard heeft een bestedingslimiet tussen de 1.000 en 5.000 euro. Je kunt de limiet zelf kiezen, voor zover die bij je inkomen past.

Aan deze creditcard zijn verzekeringen gekoppeld, onder andere tegen beschadiging, diefstal en verlies van aankopen tot 180 dagen na aankoop met de creditcard. Bij bagage- en vluchtvertraging kun je aanspraak maken op vergoedingen wanneer een lijndienstvlucht met de creditcard is betaald.

Overzicht houden op je af- en bijschrijvingen gaat heel makkelijk met de gratis app Grip van ABN Amro. Hiermee kun je uitgaven budgetteren, ook die van je lopende rekening.

Bijzondere aspecten

  • 180 dagen geldige aankoopverzekering
  • Aflevergarantie
  • Vergoedingen bij bagage- en vluchtvertraging
  • Gratis app voor al je geldzaken

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Kaartkosten per jaar€ 20,40
KaartuitgeverICS
Extra creditcard€ 12,-
Bestedingslimiet€ 5.000,- (maximaal)
Kosten geld opnemen4 % (min. € 4,50, niet bij positief saldo)
Wisselkoersopslag2,00 %
Leenrente- (nieuwe kredietaanvragen niet mogelijk)
Spaarrente0,00 %

» Bezoek website


> Vraag hier de ABN Amro Credit Card aan