Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Rabocard

aanvragen


Rabocard


Let op: de Rabocard kun je alleen aanvragen als je een betaalrekening hebt bij de Rabobank. Je kunt deze Mastercard bovendien nooit koppelen aan een andere bankrekening.

De Rabocard is gratis voor mensen met een Rabo Basispakket en vast inbegrepen bij het Rabo Totaalpakket, maar dan als Goldcard met een hogere limiet.

Wie een Direct- of Studentenpakket heeft bij de Rabobank moet wel jaarlijks kaartkosten betalen, respectievelijk €24 en €15.

De creditcard is dus met name voordelig als je al in het bezit bent van een van de genoemde pakketten en het niet erg vindt dat je creditcard alleen in combinatie met de Rabobankrekening te gebruiken is.

Er is steeds een maandinkomen van 1.000 euro vereist. Rabobank kijkt hiervoor naar de inkomsten op je rekening in de afgelopen drie maanden. 

De bestedingslimiet is €2.500 bij het Totaalpakket, bij de andere betaalrekeningen is het standaard €1.000. Je kunt deze limiet verhogen tot maximaal €10.000 als je inkomen het toelaat.

Bijzondere aspecten

  • Heb je het Rabo Totaalpakket of Basispakket, dan is de Rabocard voordelig
  • Overal betalen waar je het Mastercardlogo ziet
  • Aankopen zijn 180 dagen verzekerd
  • Korting op acties van de website pricelessspecials.nl

Door Redactie Bankenvergelijking

> Vraag de Rabocard hier aan

Belangrijkste kenmerken


Kaartkosten per jaar€ 24,-
KaartuitgeverRabobank
Extra creditcard€ 24,-
Bestedingslimiet€ 1.000,-
Kosten geld opnemen€ 4,50
Wisselkoersopslag2,00 %
Leenrente-
Spaarrente0,00 %

» Bezoek website


> Vraag de Rabocard hier aan