José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

ICS Go Card

aanvragen


ICS Go Card


Deze betaalkaart is vanaf 1 mei 2024 niet meer verkrijgbaar.

--------------------------------------------------------------------------------

Zoek je een creditcard, maar heb je een laag inkomen of een BKR-notering? Een ICS Go Card kun je altijd aanvragen als je boven de 18 bent. Je kunt overal met deze card betalen, als je er eerst zelf geld op stort. Het is dus een prepaid creditcard.

Met de ICS Go Card kun je zelfs een auto huren en een hotel reserveren. Dat kan met de meeste andere prepaidcards niet. Bovendien heeft deze Visacard bepaalde voordelen die ook de creditcards van Visa hebben, zoals een aankoopverzekering van 180 dagen en aflevergarantie.

Opladen gaat het snelst via iDeal in de app van ICS of via Mijn ICS op de computer. Opladen met een bankoverschrijving kan ook, maar dat duurt langer.

Wat kost het?

Je betaalt in het begin 65 euro voor de kaart. Je kunt de kaart dan drie jaar lang gebruiken, zonder vaste kosten. Na drie jaar vervalt de kaart automatisch.

Opladen kost 1 euro per keer, net als geld overschrijven van de card naar je bankrekening. Contant geld pinnen is met 4 procent aan de dure kant. Voor betalingen in vreemde valuta betaal je 2 procent wisselkoersopslag.

Bijzondere aspecten

  • Kies je favoriete kleur: oranje, blauw of groen
  • Prepaidcard voor autohuur
  • Geen BKR-toetsing
  • Geen risico op schulden
  • Goede fraudepreventie

Door Redactie Bankenvergelijking

> Vraag de ICS Go Card hier aan

Belangrijkste kenmerken


Kaartkosten per jaar€ 0,-
KaartuitgeverICS
Aanschafkosten€ 65,-
Oplaadkosten€ 1,-
Kosten bij niet gebruiken€ 0,-
Kosten geld opnemen4 %
Wisselkoersopslag2,00 %

» Bezoek website


> Vraag de ICS Go Card hier aan