bankenvergelijking.nl
HomePrivate Banking ABN AMRO Meespierson

 ABN Amro MeesPierson   aanvragen

Bij private banking van ABN Amro kunt u terecht met een vrij belegbaar vermogen van minimaal 1 miljoen euro.

Bij private banking van ABN Amro MeesPierson kunt u terecht als ondernemer met vermogen, of als u uw familievermogen wilt beheren. 

Naast uw private banker en uw beleggingsadviseur heeft u de beschikking over een team van specialisten.

Voor wie?

U krijgt ondersteuning als u:

  • een vrij besteedbaar vermogen heeft van €1.000.000
  • een belang heeft van minimaal €3.000.000 in een onderneming

Uw vermogen beleggen

U kunt kiezen tussen Vermogensbeheer, Vermogensadvies en Zelf Beleggen.

1. Vermogensbeheer
U laat het beheer van uw portefeuille helemaal over aan specialisten en een eigen vermogensbeheerder. Zij nemen jaarlijks uw portefeuille met u door en u ontvangt online rapportages. U kunt kiezen uit zeven 'beheermandaten'.

2. Vermogensadvies
U krijgt een beleggingsadviseur als sparringpartner als u liever zelf uw beleggingsbeslissingen neemt. Diens adviezen zijn op basis van een analyse van uw situatie.

3. Zelf Beleggen
U kunt volledig zelfstandig beleggen zonder hulp of advies, maar met ondersteuning van tools. U krijgt uw persoonlijke digitale omgeving waarin u koersen kunt volgen.

Wat kost het?

Private banking is dusdanig maatwerk dat de kosten voor iedereen anders zijn. Op de ABN-website vindt u tarievenkaarten.

Kosten Vermogensbeheer
U betaalt een all-intarief voor de dienstverlening (inclusief transacties, beheer en advies). De hoogte van dat tarief hangt af van uw risicoprofiel en loopt van 1,21% tot 1,82% bij een 'klassiek beleggingsmandaat'. Boven een beheerd vermogen van €2.500.000 gelden extra kosten.

Kosten Vermogensadvies
Ook hiervoor betaalt u een all-intarief. Dit begint bij 0,92% en een minimum van €2168. U mag ook kiezen voor een 'adviestarief'. Dit begint bij 0,73% en een minimum van €2420. Bij het adviestarief betaalt u nog transactiekosten erbij.

Kosten Zelf Beleggen
De kosten voor zelf beleggen beginnen bij 0,18% servicekosten over de waarde van uw beleggingen, plus transactiekosten (vanaf €6,50 + 0,10%). Boven €200.000 gelden staffelkortingen.

Preferred banking

Voor vrij besteedbare vermogens vanaf €50.000 heeft ABN persoonlijke dienstverlening die het geen private banking noemt maar preferred banking.

> Meer weten over private banking bij ABN Amro

Belangrijkste kenmerken
Minimale inleg€ 50.000,-
ยป Bezoek website