bankenvergelijking.nl
HomePrivate Banking Rabobank Private Banking

 Rabobank Private Banking   aanvragen

Bij de Rabobank omvat private banking drie diensten: vermogensmanagement, vermogensadviezen en financiële planning.

Private banking bij Rabobank is bedoeld voor mensen met minimaal 500.000 euro die graag specialistisch advies willen bij het beheren van hun vermogen. De belangrijkste onderdelen van private banking bij Rabobank zijn hulp bij beleggen en vermogensplanning.

Hulp bij beleggen

Rabobank kent drie manieren van hulp bij beleggen. Ze zijn allemaal gebaseerd op een vermogensplan, dat samen met de klant wordt gemaakt.

Rabo Beheerd Beleggen Exclusief neemt beleggers al het werk uit handen. Vermogensbeheerders spreiden het vermogen over fondsen met verschillende thema’s over heel de wereld.

Rabo Advies Beleggen is bedoeld voor mensen die zelf hun beleggingsbeslissingen willen nemen, waarbij een vermogensbeheerder het risico bewaakt.

Individueel Vermogensbeheer is mogelijk vanaf 1 miljoen euro. Hierbij houdt de vermogensbeheerder rekening met specifieke beleggingswensen. Deze methode is ook geschikt voor professionals die zich vanwege hun beroep moeten houden aan bepaalde regels.

Wat kost het?

Bij een vermogen tot 2 miljoen euro kost Rabo Beheerd Beleggen Exclusief per kwartaal 0,03 tot 0,06% voor de basisdienstverlening en 0,23% voor het portefeuillebeheer, met een minimum van 1.250 euro.

Rabo Advies Beleggen kost per kwartaal 0,05% over het gemiddeld belegde vermogen met een maximum van 30 euro voor de basisdienstverlening en een vast bedrag van 226,50 euro plus 0,175% over het gemiddeld belegde vermogen.

Bij een vermogen tot 2 miljoen euro kost Individueel Vermogensbeheer per kwartaal 0,03 tot 0,06% voor de basisdienstverlening en 0,28% voor het portefeuillebeheer.

Het vermogensplan is bij de dienstverlening inbegrepen. Fondskosten betaal je apart.

Speciale voordelen

  • Persoonlijke vermogensmanager en beleggingsspecialist
  • Online inzicht in je portefeuille
  • Ook advies mogelijk bij bedrijfsoverdracht en nalatenschapsplanning
  • Hulp bij investeren in startende bedrijven (MoneyMeetsIdeas)
  • Advisering voor schenken aan goede doelen

> Meer weten over private banking bij Rabobank

Belangrijkste kenmerken
Minimale inleg€ 500.000,-
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Knab Plus
1e jaar 50% korting & 50 euro cadeau