bankenvergelijking.nl
HomePrivate Banking Rabobank Private Banking

 Rabobank Private Banking

Bij de Rabobank omvat private banking drie diensten: vermogensmanagement, vermogensadviezen en financiële planning.

Bij private banking van de Rabobank krijgt u een vaste accountmanager toegewezen. Deze schakelt vervolgens vermogensspecialisten in.

 

Voor wie?

Met een vrij belegbaar vermogen vanaf €80.000 bent u in principe al welkom als private banking-klant.

In de praktijk ligt de drempel echter hoger: het ene Rabo-kantoor hanteert €200.000 als grens, het andere €250.000. De ondergrens van €80.000 geldt voor de Beheerd Beleggen-fondsen, waarbij u al laat beleggen door specialisten van de bank.

Diensten en kosten

Bij de Rabobank omvat private banking drie diensten: vermogensmanagement, deeladviezen vermogensplanning en financiële planning.

1. Vermogensmanagement

Uw vermogen wordt permanent in de gaten gehouden. Rabobank rekent daarvoor een all-infee die afhangt van uw persoonlijke situatie. Daarvoor moet u een afspraak maken met de bank.

2. Deeladviezen Vermogensplanning

Hebt u geen permanente begeleiding nodig, dan kiest u voor deeladviezen. U kunt dan een vermogensplanner inschakelen voor bijvoorbeeld uw nalatenschap of een bedrijfsoverdracht. Voor advies over uw vrij belegbaar vermogen rekent Rabobank een vast tarief van €2500.

3. Financiële planning

Uw accountmanager stelt samen met u een persoonlijk financieel plan op. Advies en plan kosten €1.750. Voor updates daarvan betaalt u €875.

Overige mogelijkheden

Hebt u minimaal €1.000.000 beschikbaar? Dan heeft Rabobank het platform Money Meets Ideas, waarmee u kunt investeren in startende ondernemingen. Wilt u uw geld liever maatschappelijk inzetten voor een goed doel, dan is er de Rabo Charitydesk.

Belangrijkste kenmerken
Minimale inleg€ 80.000,-

Andere bezoekers bekeken ook

Knab Plus
1e jaar 50% korting & 50 euro cadeau
ASN Bankrekening
Eerste 3 maanden gratis