bankenvergelijking.nl
HomePrive Bankrekening Creditcard Bij Uw Pakket

Bekijk en vergelijk betaalrekeningen inclusief creditcard. Let op, deze creditcard past niet bij rekeningen van andere banken.

knab betaalpas
Knab Plus: volledig betaalpakket inclusief Visa Card met flinke limiet. Bevat diverse tools en rente op de gewone rekening.

Actie: 1e jaar 50% korting & 50 euro cadeau

testoordeel: 
****
prijs per jaar: 
€ 60,-
rente: 
0,02 %
Knab Premium
Knab Premium: het uitgebreidste betaalpakket van Knab. Met tools voor financiële planning.

Actie: 1e jaar 50% korting & 50 euro cadeau

testoordeel: 
*****
prijs per jaar: 
€ 90,-
rente: 
0,03 %
ABN Amro Wereldpas
ABN Amro Betaalgemak Extra: het basispakket van ABN Amro uitgebreid met een creditcard van de bank. Je moet echter eerst Betaalgemak Standaard aanvragen.
testoordeel: 
***
prijs per jaar: 
€ 40,80
rente: 
0,00 %
rabo europas
Rabo Totaalpakket: uitbreiding van het basispakket met een Mastercard. Deze creditcard heeft een ruime limiet en is niet duur in het gebruik.
testoordeel: 
****
prijs per jaar: 
€ 57,60
rente: 
0,00 %

Een creditcard van de bank: doen?

Een creditcard die wordt aangeboden bij een bankrekening is bijna altijd een creditcard van de bank zelf. Deze heeft een belangrijk nadeel.

Een bankonafhankelijke creditcard kan vrij worden gekoppeld aan een bestaande betaalrekening, ongeacht de bank. Voorbeelden zijn de Visa World Card, de Mastercard Classic en alle creditcards van American Express.

Een bankafhankelijke creditcard - zoals de Rabocard, ING Card en SNS Creditcard - kan alleen worden gebruikt in combinatie met een betaalrekening van de desbetreffende bank.

Creditcards van ABN Amro zijn een uitzondering. Voor aanvraag daarvan moet je een ABN Amro-rekening hebben. Maar vervolgens kun je de kaart eventueel aan een betaalrekening van een andere bank koppelen.

Open je een nieuwe bankrekening en wil je ook een creditcard, dan hoef je niet voor de creditcard van de bank te kiezen. 
 

Meer mogelijk met andere creditcards

De mogelijkheden van een bankencreditcard zijn helaas soms beperkt. 

Het is vaak slimmer om meteen voor een bankonafhankelijke creditcard te kiezen. Vooral vanwege de vrijheid die zo'n kaart biedt.

Maar ook krijg je bij deze creditcards meestal een welkomstgeschenk of een tegoed. Deze aanbiedingen zijn vaak interessant en zinvol.

Bij een bankencreditcard is er zelden sprake van een cadeau of korting.

Bankonafhankelijke creditcards bieden dus meer voordelen. En vooral ook meer luxe extra's zoals reis- en aankoopverzekeringen, sparen voor geschenken, gespreid betalen en toegang tot evenementen of locaties.

Zo'n creditcard bestel je apart.

Bekijk hier de populairste Nederlandse bankonafhankelijke creditcards.