Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Op een spaardeposito staat je geld vast, maar Knab maakt depositosparen toch iets flexibeler. Je kunt namelijk zelf de datum kiezen waarop het bedrag met rente vrijkomt.

Handig is dat je meer deposito’s tegelijk kunt openen, zodat je gebruik kunt maken van verschillende looptijden. Als een deposito bijna vrijkomt, ontvang je een bericht. Je kunt dan beslissen of je verlengt of laat uitkeren. De rente krijg je jaarlijks en aan het einde van de looptijd.

Gedurende de looptijd kun je niet bij je geld zonder kosten te betalen, behalve in het geval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, schuldsanering of overlijden.

Betaalrekening van Knab nodig

Knab Depositosparen is alleen beschikbaar voor rekeninghouders met Knab Plus, het betaalpakket van de onlinebank. Je moet dus eerst Knab Plus openen als je dat nog niet hebt. Lees hier onze review van dit product. Knab Plus kost 6 euro per maand.

Bijzondere aspecten

  • Veel keuze uit looptijden
  • Zelf bepalen wanneer je deposito afloopt
  • Deposito’s beheren via internet
  • Klantvriendelijke bank met veel contactmogelijkheden

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Minimale inleg€ 1.000,-
Rente-uitkeringJaarlijks
1 jaar2,95 %
2 jaar3,00 %
3 jaar3,05 %
5 jaar2,85 %
10 jaar-
Maximale garantie€ 100.000,-
DepositogarantieNederlands

» Bezoek website


> Ga verder om deze spaarrekening te openen