José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Zakelijke klanten van Knab hebben met deze Mastercard van ICS een veilige creditcard in handen voor op zakenreis of voor online aankopen voor de zaak. Ook starters kunnen de creditcard aanvragen.

De standaard bestedingslimiet voor bedrijven die nog geen twee jaar bestaan is 500 euro. Andere bedrijven krijgen een standaardlimiet van 2.500 euro. Op aanvraag is een hogere limiet mogelijk.

Wat kost het?

De creditcard kost 25 euro per jaar. De bankrekening Knab Zakelijk is verplicht en kost 84 euro per jaar. Een tweede kaart voor een compagnon of medewerker kost 25 euro.

Je hebt drie weken de tijd om de maandelijkse creditcardrekening te betalen. Ben je te laat, dan betaal je 5 euro plus rente.

Bijzondere aspecten

  • Aankoopverzekering van 180 dagen
  • Aflevergarantie voor internetbestellingen
  • Verzekeringen tegen reisongevallen en -ongemakken
  • Overzicht van uitgaven en betalingen in de ICS-app

Belangrijkste kenmerken


Kaartkosten per jaar€ 25,-
KaartuitgeverICS
Extra creditcard€ 25,-
Bestedingslimiet€ 2.500,-
Kosten geld opnemen4 % (min € 4,50, 1% en max € 150 bij pos. saldo)
Wisselkoersopslag2,50 %
Leenrente-
Spaarrente0,00 %

» Bezoek website


> Vraag hier deze creditcard aan


Verschillen met de American Express-kaart van Knab

De zakelijke creditcard van American Express die Knab ook aanbiedt is het eerste jaar gratis en kost daarna 85 euro. Als je er jaarlijks minstens 2.500 euro mee uitgeeft, blijft deze creditcard gratis.

Bij American Express spaar je ook automatisch voor cadeaus, vluchten en hotelovernachtingen.