bankenvergelijking.nl
homeZakelijkVreemde Valuta Rekening Franx Multi Valutarekening

 Franx Multi-valutarekening   aanvragen

Franx multi-valutarekening

Franx is een vreemde-valutarekening waarop je verschillende valuta’s kunt aanhouden. Het openen van de rekening is kosteloos, onafhankelijk van de bank waar je een betaalrekening hebt. Dat maakt Franx tot een voordelige keuze.

Franx is bedoeld voor ondernemers die regelmatig betalingen doen of ontvangen in verschillende valuta’s. De rekening is online te beheren.

Omdat de koers van vreemde valuta’s in beweging is, kan het verstandig zijn om een vreemde munt tijdig om te wisselen naar een meer stabiele muntsoort. Bij Franx ben je daarvoor zelf verantwoordelijk, maar je kunt wel advies vragen van de specialisten van Franx. Ook kun je gebruikmaken van koersalerts.

Wat kost het?

Een multi-valutarekening openen bij Franx is gratis. Betalingen ontvangen uit landen buiten het SEPA-gebied kost 2,50 euro. Zelf een betaling doen buiten het SEPA-gebied kost 5 euro. Wanneer je ook de kosten voor de buitenlandse bank voor je rekening neemt, komt daar nog 5 of 10 euro OUR-toeslag bij. Het SEPA-gebied omvat de EU, Noorwegen, IJsland, Liechtenstein, Zwitserland, Monaco en San Marino.

Franx rekent ook 2,50 euro voor betalen binnen het SEPA-gebied. Betalingen ontvangen binnen het SEPA-gebied is kosteloos.

Bijzondere voordelen

  • Verschillende valuta’s op één rekening
  • Kosteloos een rekening openen
  • Heldere, lage kosten voor betalingen
  • Koersalerts
  • Toegankelijk voor klanten van alle banken

> Vraag de rekening hier aan bij Franx

Wie is Franx?

Franx is een financiële instelling die onder toezicht staat van de AFM en DNB. Franx is een dochteronderneming van ABN Amro.

Belangrijkste kenmerken
Jaarlijkse kosten rekening€ 0,-
Bijschrijving€ 2,50
Afschrijving€ 5,-
» Bezoek website