WorldFirst

aanvragen


Worldfirst


Worldfirst is specialist in internationale betalingen. Of je bedrijf nu exporteert, importeert of beide, via Worldfirst kun je met een gratis account internationaal betalingen doen en ontvangen.

Het International Collections Account (of Worldaccount) is geschikt als je betalingen wilt ontvangen van buiten de eurozone. Je kunt een ontvangende rekening openen in onder andere het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Hongkong, Singapore, Canada en Japan. Je kunt hiermee ook leveranciers betalen.

Heb je de vreemde-valutarekening vooral nodig voor het doen van betalingen, dan is een International Payments Account (of Business Account) gunstiger. Je kunt daarmee overschrijvingen doen in meer dan 65 valuta's. 

Met een termijncontract leg je een koers vast voor de korte of langere termijn. Je voorkomt hiermee risicovolle koersschommelingen. Ook bulkbetalingen zijn mogelijk.

Wat kost het?

Het wisselkoerstarief bedraagt maximaal 0,75 procent. Overige kosten zijn afhankelijk van je account en van je gebruik.

Voor deze kosten en voor specifieke kosten van bijvoorbeeld bulkbetalingen en termijncontracten moet je contact opnemen met de aanbieder.

De ontvangende bank kan ook kosten in rekening brengen.

Bijzondere aspecten

  • Accounts om mee te betalen en/of te ontvangen
  • Rekening openen is gratis
  • Regel alles online
  • Online koersinformatie

Door Redactie Bankenvergelijking

> Vraag hier een account aan bij Worldfirst

Belangrijkste kosten (tarieven 2023)


Jaarlijkse kosten rekening€ 0,-
Bijschrijving Am. dollar€ 0,00
Afschrijving Am. dollar£1.50 - £15 (afhankelijk van type overschrijving)

» Bezoek website


> Vraag hier een account aan bij Worldfirst


Wat moet ik verder weten?

Worldfirst is een Brits bedrijf met vestigingen in Amsterdam, Hongkong, Australië, Singapore en Japan. Worldfirst Nederland heeft een vergunning als elektronischgeldinstelling en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank.