bankenvergelijking.nl
homeZakelijkZakelijk Krediet ING Bedrijfskredieten

 ING Rentevastlening   aanvragen

ing

De zakelijke Rentevastlening van ING is bedoeld voor een investering in bedrijfsmiddelen. Heb je financiering nodig voor iets anders, dan kun je op de website van ING de financieringswijzer invullen om de passende leenvorm te vinden.

Vaste rente en looptijd

Een zakelijke lening kun je aanvragen vanaf 5000 euro. Ook een zakelijke hypotheek kan hieronder vallen. De zakelijke lening kent een vaste aflossing met rente. Bij financieringen tot 1.000.000 euro spreek je een rentetarief af voor een vastgestelde looptijd. Bij hogere bedragen kun je ook kiezen voor een variabele rente.

De looptijd is afgestemd op het doel van de investering. Bij inventaris en vervoermiddelen is dat 3 jaar, bij machines 5 jaar en bij de aanschaf van een pand bijvoorbeeld 20 jaar.

Aanvragen

Je vraagt een zakelijke lening online aan via internetbankieren van ING. Vervolgens vraagt de bank om een aantal documenten, zoals de aangifte inkomstenbelasting en de cijfers van de laatste 2 boekjaren. Na ontvangst van deze documenten reageert ING binnen 24 uur.

Voorwaarden

De bank vraagt om zekerheden, zoals een verpanding van bedrijfsactiva en hoofdelijke aansprakelijkheid of persoonlijke borgstelling. Als de lening is bedoeld voor een bedrijfspand, is een hypothecaire inschrijving noodzakelijk. Verder moet het bedrijf Nederlands zijn en de omzet moet (gaan) lopen via de zakelijke ING-betaalrekening. Bedrijven jonger dan 3 jaar moeten een minimaal eigen vermogen hebben van 25 of 35%, afhankelijk van de bedrijfsvorm.

Wat kost het?

Maandelijks betaal je een vaste rente tussen 0,75 en 12,95% per jaar plus een aflossingsbedrag. Je kunt de lening ook in delen opnemen, maar dan betaal je een rentevastpremie over het niet opgenomen deel. De hoogte van de rente hangt af van de hoogte van de financiering, het risico, de looptijd en het aflosschema. De afsluitprovisie bedraagt 0,5% met een minimum van 250 euro. Extra aflossen kost ook geld.

Bijzondere voordelen

  • Duidelijke afspraken
  • Geschikt voor alle gebruikelijke rechtsvormen
  • Ook geschikt als zakelijke hypotheek

 

> Vraag nu een ING Rentevastlening aan

Belangrijkste kenmerken
Minimale lening€ 5.000,-
Maximale lening-
Rente0,75% - 12,95%
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Knab Zakelijk
1e jaar 50% korting, €50 cadeau voor overstappers