bankenvergelijking.nl
HomeZakelijk Zakelijk Krediet
Een zakelijk krediet kunt u ook aanvragen als u nog geen relatie hebt met de aanbiedende bank. Bekijk ook de mogelijkheid tot lenen via crowdfunding.

Vergelijk zakelijke leningen

Knab Crowdfunding
Knab Crowdfunding Lenen: nieuw platform waarop klanten van Knab kunnen investeren in uw bedrijf. De bank investeert zelf altijd 10% mee.
Basisrente: 
5,00 - 9,00%
Maximum: 
€ 1.000.000,-
Krediet Vooruit
Krediet Vooruit: kortlopende leningen voor ondernemers met een pinapparaat of webshop. Aflossen gaat via de dagomzet.
Basisrente: 
0,50% per maand
Maximum: 
€ 250.000,-
Spotcap: online kredietverstrekker voor het mkb en de zzp'er
Spotcap: online kredietverstrekker voor het midden- en kleinbedrijf, ook voor de zzp'er. Beoordeling binnen één dag.
Basisrente: 
0,50% per maand
Maximum: 
€ 150.000,-
Kapitaal Op Maat Lenen
Kapitaal Op Maat Lenen: onlineplatform dat ondernemers en investeerders bij elkaar brengt voor financiering van een bedrijf of product. Tot €500.000.
Basisrente: 
5,50 - 9,50%
Maximum: 
€ 500.000,-
Rabobank
Rabobank Zakelijk Financieren: online aanvragen van een bedrijfslening leidt tot een gesprek bij de bank.
Basisrente: 
3,90%
Maximum: 
-
ing
ING Bedrijfskredieten: met het zakelijk krediet van ING krijgen ondernemers meer ruimte op de zakelijke rekening. Vanaf €5.000.
Basisrente: 
4,00%
Maximum: 
-
ABN AMRO
ABN Amro Zakelijk Lenen: vraag een krediet tot €75.000 online aan. Wilt u meer, dan maakt u een afspraak.
Basisrente: 
3,65%
Maximum: 
€ 75.000,-

Over zakelijk krediet

Krediet is voor veel bedrijven zeer belangrijk voor investeringen en als buffer. Helaas verstrekken banken veel minder krediet dan gewenst.

U zult een kredietaanvraag daarom uitstekend moeten voorbereiden. Een bank kijkt niet alleen naar uw balansgegevens, maar vooral ook wat het toekomstige kredietrisico is. U kunt de kans op een lening vergroten met een borgstelling of onderpand.

Veel banken bieden daarom ook kredieten aan op basis van een bedrijfshypotheek, op basis van de (over)waarde van uw bedrijfspand.

Ook kan het soms slim zijn om te leasen, veel bedrijfsmiddelen zijn hiervoor geschikt. Leningen waarbij de overheid voor een deel garant staat, hebben ook veel grotere kans op financiering.

Over de basisrente

De basisrente is het voornaamste rentepercentage voor het bepalen van de tarieven van kredieten bij een bank. Bovengenoemde basisrentes zijn op jaarbasis, tenzij anders vermeld.

De basisrente wordt gebruikt om de hoogte van bijvoorbeeld betaalkrediet, werkkapitaalkrediet of overwaardekrediet vast te stellen.

Per kredietvorm wordt vaak een andere toeslag gebruikt. Voor het onderling vergelijken van leningen is dus ook het verschil in opslag per bank van belang.